“Τανγκό Πολέμου” Ένα βιβλίο που γράφτηκε μέσα σε 26 ημέρες.

Στις 9 Ιουλίου γίνεται η πρώτη παρουσίαση του Τάνγκο πολέμου στην Αθήνα. Ο Ανδρέας Νικάκης θα είναι εκεί να υποδεχτεί φίλους και γνωστούς σε μια μέρα με πολλά απρόοπτα γιατί, το καλύτερο χαμόγελο έρχεται…έτσι ξαφνικά…προσπαθώντας ‘ίσως να…. χορέψεις ένα Τάνγκο πολέμου.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα, 9 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ. στο Cafe – Πολυχώρο  ” Αίτιον ”  Τζιραίων 8-10 (Tziraion 8-10), 11742 Αθήνα

 

  Το Τανγκό Πολέμου είναι ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.Ένα βιβλίο που γράφτηκε μέσα σε 26 ημέρες.
 
 
 
Φωτογραφία του χρήστη Andreas Nikakis.

Φωτογραφία του Andreas Nikakis. 

 
Τανγκό Πολέμου Andreas Nikakis·
 

Τανγκό Πολέμου,ένα μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Πηγή, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που αφηγείται ο ήρωας του βιβλίου σε έναν νέο επίδοξο συγγραφέα. Ξεκινώντας από την εφηβική του ηλικία στις φαβέλες τις Ροσίνια τις αρχές του 19 αιώνα,μια ιστορία που θέλει να ξεχάσει…παρακαλώντας κάποιος να του την θυμίσει. Η δύναμη του ανθρώπινου είδους,ο έρωτας..η αναζήτηση…ο πόλεμος και ο χορός του Τάνγκο που τον περιμένει για να του δείξει πως οι νότες είναι οι τελευταίες που πεθαίνουν.
 
31686942 2038856603031020 5363750996868595712 n

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue