Τάσεις μαλλιά 2016: Δείτε το χρώμα που λιώνει

Πρώτα το οmbre, μετά το balayage, μετά τα baby highlights και τώρα η νέα τάση για τα μαλλιά; COLOR MELTING! Ναι, είναι μια καινούρια τεχνική για τις γυναίκες που δε θέλουν τόσο έντονες διχρωμίες στα μαλλιά τους αλλά δεν είναι και monostyle!

Ιδανικό για γυναίκες με ανταύγιες που ουσιαστικά ενώνει τα highlights με τη βάση του χρώματος προσφέροντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν εμφανείς μεταβάσεις από το ένα χρώμα στο άλλο και γι’ αυτό το λόγο το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό! Ήδη το βλέπουμε πολύ να φοριέται και σας το παρουσιάζουμε!

Μη ξεχνάτε ότι για τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά χρειάζεται συστηματική περιποίηση με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς! Βρείτε ποια ταιριάζουν στα δικά σας μαλλιά!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue