Τελευταίες παραστάσεις για το “Ταξίδι στην άκρη του Ουράνιου Τόξου”

Τέσσερα παιδιά από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου συναντιούνται σε μια μικρή όμορφη χώρα στο κέντρο της γης, σε ένα σταυροδρόμι όπου συναντιούνται η Ανατολή με τη Δύση και ο Βορράς με τον Νότο. Σε έναν τόπο γεμάτο μύθους νεράιδες και ξωτικά. Αυτά τα τέσσερα παιδιά μπορεί να μη μιλούν την ίδια γλώσσα αλλά επικοινωνούν μέσω της μουσικής και κάνουν μαζί ένα ταξίδι μέχρι την άκρη του ουράνιου τόξου! Μια υπέροχη ιστορία για τη συντροφικότητα, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την αποδοχή, την κατανόηση αλλά και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.
 

 

«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ» Ιστορίες του λυχναριού

 

Παιδική Θεατρική παράσταση σκιών με πολλή Μουσική

 

 Μετά από την επιτυχημένη πορεία της παιδικής παράστασης “Ταξίδι στην άκρη του ουράνιου τόξου” , φτάνουμε στο τέλος του ταξιδιού ! Έχουμε  6 ακόμη παραστάσεις για να αποχαιρετίσουμε τους αγαπημένους μας φίλους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας μαζί τους για την επόμενη χρονιά! 

Τέσσερα παιδιά από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου συναντιούνται σε μια μικρή όμορφη χώρα στο κέντρο της γης, στο σταυροδρόμι εκεί που συναντιούνται η Ανατολή με τη Δύση και ο Βορράς με το Νότο. Σε έναν τόπο φωτεινό γεμάτο μύθους νεράιδες και ξωτικά.

Μπορεί να μην μιλούν τη ίδια γλώσσα αλλά βρίσκουν ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνούν, μέσω της μουσικής, της παγκόσμιας γλώσσας. Κάθε παιδί παίζει και από ένα διαφορετικό μουσικό όργανο (βιολί, νέυ, κιθάρα και μουσική στάμνα). Μπορεί να μην μοιάζουν μεταξύ τους αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να γίνουν φίλοι. Αποφασίζουν να κάνουν μαζί ένα ταξίδι στην άκρη ενός ουράνιου τόξου και εκεί θα βρουν το θησαυρό που ψάχνουν. Εκεί στην άκρη του ουράνιου τόξου θα καταλάβουν ότι ο θησαυρός τους δεν είναι κάτι υλικό αλλά το ότι βρήκαν ο ένας τον άλλο, ότι βρήκαν έναν φίλο. Έναν φίλο που ήξεραν ότι θα ήταν δίπλα τους, θα τους έκανε να γελούν, να σκέφτονται. Θα έλυναν τα προβλήματα μαζί και θα ξεπερνούσαν τα εμπόδια ενωμένοι. Κάθε ένα είχε τα προτερήματα και τα ελαττώματά του αλλά μαζί ήξεραν ότι συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο, ότι μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να απολαύσουν τις χαρές. Είχαν παρέα πια, δεν ήταν μόνοι. Ενωμένοι ήταν δυνατοί!

 

Μια ιστορία που μιλάει για τη συντροφικότητα, τη φιλία, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την αποδοχή, την κατανόηση και το σεβασμό στη διαφορετικότητα αλλά και για τη δύναμη της ομόνοιας.

 

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Μαξιμιλιανός Γκοντορόζα αναδεικνύει την ιστορία μοναδικά, συνδυάζοντας στοιχεία Θεάτρου Σκιών και σωματικού θεάτρου, δημιουργώντας έναν πολύχρωμο μαγικό κόσμο με αραβικά στοιχεία, λόγο, σκιές και πολλή μουσική, παρουσιάζοντας ένα θέαμα που εντυπωσιάζει και ενθουσιάζει.

 

Το τζίνι σας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι γεμάτο μουσική για να ανακαλύψουμε τον πραγματικό θησαυρό που κρύβεται στην άκρη ενός ουράνιου τόξου.

 

  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Ιδέα & Κείμενο: Desarch Prd

Σκηνοθεσία: Μαξιμιλιανός Γκοντορόζα

Μουσική: Δημήτρης Ίσαρης

Σκηνικά: Ε. Καπαδουκάκη, Ε.Σταματάκη,

Γ.Χατζόπουλος, Β.Χριστάκου & Α.Χαζάπης

Κοστούμια: Desarch Prd

Πρωταγωνιστούν:

Μαξιμιλιανός Γκοντορόζα

Ίρις Κανδρή

Λία Αγλαΐα Καράμπελα

Κωνσταντίνος Μακριδάκης

Μαριλένα Στεφανή

  Οργάνωση & Παραγωγή: Σήλια Μαυρομμάτη / Desarch Production

  ΩΡΑ: 15:30

  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70’ χωρίς διάλειμμα

  ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Κανονικό 8€

      Μειωμένο 6€ (ισχύει για κατόχους κάρτας ΟΙΕΛΕ, ΟΑΕΔ και Πολυτέκνων, για group 4 ατόμων και ΑΜΕΑ)

 

Θέατρο Αλκμήνη : Αλκμήνης 8 | Πετράλωνα | Τ 2103428650| www.theatro.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue