Τέλειο Σώμα Φυσικά: 5 Tips Για Να Εκτοξεύσετε Τον Μεταβολισμό Σας

Έχει μπει το καλοκαίρι για τα καλά. Έχετε ήδη επισκεφτεί τις παραλίες, όμως ακόμη ανησυχείτε για το πώς θα πετύχετε το τέλειο σώμα ακόμη και τώρα στα μέσα του καλοκαιριού, γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Τότε κορίτσια σας έχουμε καλά νέα!

Ξεχάστε τις εξαντλητικές δίαιτες και το λιώσιμο στα γυμναστήρια, αφου υπάρχουν ορισμένα δοκιμασμένα και αληθινά τρικπου δεν θα διαταράξουν τον τρόπο ζωής σας, αλλά θα σας βοηθήσουν να ξυπνήσετε τον μεταβολισμό σας, βοηθώντας τον να καίει περισσότερες θερμίδες καθημερινά.

Η διάσημη Αμερικανή διατροφολόγος Σίνθια Σας και αθλητικός σύμβουλος διατροφής στην ομάδα των New York Yankees, αποκαλύπτει τα 5 tips που θα σας βοηθήσουν να καίτε περισσότερες θερμίδες στην καθημερινότητα σας με φυσικό τρόπο!

Μην κάθεσαι ακίνητη

Μασάτε τσίχλα, περπατάτε πάνω κάτω στο σπίτι ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο, κάνετε δουλειές του σπιτιού. Όλες αυτές οι διαδικασίες ονομάζονται «μη γυμναστικές θερμογενετικές δραστηριότητες» και σας βοηθούν να κάψετε από 300 έως και 2.000 θερμίδες την ημέρα, κάνοντας πρακτικά τίποτα.

Γίνε φαν του πράσινου τσαγιού

Οι μελέτες δείχνουν ότι το πράσινο τσάι μπορεί να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό κατά 4% με 5%. Πιείτε όσο θέλετε, αφού έχει μόνο 2 θερμίδες το φλυτζάνι (χωρίς την πρόσθετη γλυκαντική ουσία, φυσικά).

Πίνε περισσότερο νερό

Γερμανοί ερευνητές αποκάλυψαν ότι αν πιείτε δύο ποτήρια νερό μέσα σε 10 λεπτά βελτιώνετε την καύση θερμίδων κατά 30%, και η επίδραση αυτή διαρκεί για περισσότερο από μία ώρα.

Λεμόνι παντού!

Προσθέστε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού στο τσάι σας ή στο νερό σας, αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Arizona διαπίστωσαν ότι οι αθλητές που δεν λαμβάνουν αρκετή βιταμίνη C μπορεί να χάνουν 25% λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Γέλα περισσότερο!

Μια κλασική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Obesity αποκάλυψε ότι το γέλιο προκαλεί μια μικρή αύξηση στην καύση θερμίδων. Συγκεκριμένα 15 λεπτά γέλιου καίνε μέχρι και 40 θερμίδες. Οπότε ευχαριστηθείτε γέλιο! Κάνει περισσότερο καλό απ’ ότι νομίζατε!

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue