Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2018%252F11%252Fimages easyblog articles 6946 Screenshot 1

Φέτος τα Χριστούγεννα, αφεθείτε στη μαγεία της φύσης και δείξτε της την αγάπη σας με κάθε αγορά σας από την The Body Shop.

#ENCHANTEDBYNATURE «Αν τα βάλεις με τη φύση, θα τα βάλει κι εκείνη μαζί σου» – Anita Roddick

Όπως κάθε χρόνο η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς για την The Body Shop έφτασε!

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τα Χριστούγεννα του 2018 στην THE BODY SHOP και φέτος σας προσκαλούμε στο δικό μας Μαγεμένο Δάσος!

Φέτος τα Χριστούγεννα, αφεθείτε στη μαγεία της φύσης και δείξτε της την αγάπη σας με κάθε αγορά σας από την The Body Shop.

#ENCHANTEDBYNATURE Φέτος τα Χριστούγεννα, με κάθε σας αγορά- μικρή ή μεγάλη- στηρίζετε την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία μέσω του προγράμματος World Bio-Bridges mission.

Ανακαλύψτε τις τρεις νέες Christmas special edition σειρές περιποίησης για το μπάνιο και το σώμα,PEPPERMINT CANDY CANE, BERRY BON BON, VANILLA MARSHMALLOW, νέα προϊόντα make-up, δώρα για όλη την οικογένεια, για κάθε περίσταση και κάθε budget, όλα εμπνευσμένα από το δάσος και τη φύση. Με υπέροχες και γεμάτες χρώμα συσκευασίες, εμπνευσμένες από την πλούσια, επιβλητική βλάστηση και τα ζώα του δάσους, η νέα Christmas Gift Collection της The Body Shop φέτος είναι εμπνευσμένη από το μαγευτικό χειμερινό τοπίο του δάσους και σαγηνεύει τις αισθήσεις με τα πιο αναζωογονητικά αρώματα της φύσης και τις πιο υπέροχες υφές. Επιπλέον, μας προτρέπει να ανταποδώσουμε κι εμείς στη φύση λίγη από την αγάπη που μας χαρίζει απλόχερα, αναζωογονώντας μας σωματικά αλλά και πνευματικά.

eshop www.thebodyshop.gr 


THE BODY SHOP CHRISTMAS GIFT COLLECTION

Με υπέροχες και γεμάτες χρώμα συσκευασίες, εμπνευσμένες από την πλούσια, επιβλητική βλάστηση και τα ζώα του δάσους, η νέα Christmas gift collection της The Body Shop θα σας μαγέψει. Ανακαλύψτε παρακάτω ορισμένες από τις εκπλήξεις που κρύβουν τα δώρα της νέας Christmas gift collection αλλά και τα χαριτωμένα πλάσματα που τα συνοδεύουν, από την Olivia the Owl μέχρι και την Bella the Bear. Θα μεταμορφώσουν την καθημερινή σας περιποίηση σε μια απόδραση στη φύση!

PAMPER ALL SEASON WITH THESE SKINCARE & BODY CARE ROUTINES ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ STOCKING FILLERS & SECRET SANTA ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΓΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ SPECIAL EDITION ΣΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
PEPPERMINT CANDY CANE

VANILLA MARSHMALLOW

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ WINTER MAKE-UP COLLECTION

Φέτος τα Χριστούγεννα, με κάθε αγορά σας – μικρή ή μεγάλη – από την The Body Shop στηρίζετε την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία, που συνολικά ανέρχονται σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια τ.μ.*** 

Με τη δική σας βοήθεια, η The Body Shop στηρίζει την World Land Trust και τον νέο της συνεργάτη, την The Woodland Trust UK, στο πλαίσιο του Προγράμματός της World Bio-Bridges Mission. Ανακαλύψτε περισσότερα: www.thebodyshop.gr/re-wildtheworld Αν δεν δράσουμε άμεσα, απειλείται η επιβίωση των πληθυσμών άγριας ζωής στο δάσος Forest of Dean και στην κοιλάδα Wye Valley στα σύνορα Αγγλίας-Ουαλίας, εξαιτίας της αυξανόμενης γεωγραφικής απομόνωσής τους και του περιορισμού τους σε μικρές και αποκομμένες μεταξύ τους δασικές εκτάσεις. Το Caucasus Wildlife Refuge βρίσκεται σε ένα hotspot βιοποικιλότητας και αποτελεί καταφύγιο για ένα από τα περισσότερο απειλούμενα είδη στην Αρμενία, τη λεοπάρδαλη του Καυκάσου. Προστατεύοντας τα δάση αυτά και την πολύτιμη άγρια ζωή που φιλοξενούν, διασφαλίζεται η διατήρηση της βιοποικιλότητας. Έτσι, η αναζωογονητική τους ομορφιά θα συνεχίσει να μαγεύει και τις επόμενες γενιές. 

Η The Body Shop πάντα πίστευε πως ο αγώνας για τη διατήρηση των φυσικών οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο είναι πολύ σημαντικός, όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους. Είναι γεγονός ότι το να περνάμε χρόνο στη φύση μας προσγειώνει, ενισχύει την σωματική και την πνευματική μας ευεξία και μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί και γεμάτοι ενέργεια. Σε αυτό συγκλίνουν τόσο τα αποτελέσματα πρόσφατων μελετών όσο και οι ανερχόμενες τάσεις με επίκεντρο την ευεξία, όπως το ιαπωνικό «shinrin-yoku» (ή «forest bathing»), μία θεραπευτική πρακτική που περιλαμβάνει το να περνάμε χρόνο είτε στο δάσος είτε σε άλλους ανοιχτούς χώρους με δέντρα για να αποκομίσουμε τα οφέλη που μας προσφέρει η επαφή με τη φύση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατοικεί σε αστικά κέντρα μέχρι το 2050*, ενώ προβλέπεται ότι έως τότε 230 εκατομμύρια εκτάρια δασικών εκτάσεων θα έχουν εξαφανιστεί αν δεν δράσουμε άμεσα.** Επομένως, είναι για όλους μας πιο σημαντικό από ποτέ να προστατεύουμε το περιβάλλον και να επανασυνδεθούμε με τη φύση. 

Η νέα Christmas gift collection της The Body Shop είναι εμπνευσμένη από το μαγευτικό χειμερινό τοπίο του δάσους και σαγηνεύει τις αισθήσεις με τα πιο αναζωογονητικά αρώματα της φύσης και τις πιο υπέροχες υφές. Επιπλέον, μας προτρέπει να ανταποδώσουμε κι εμείς στη φύση λίγη από την αγάπη που μας χαρίζει απλόχερα, αναζωογονώντας μας σωματικά αλλά και πνευματικά. RE-WILDING THE WORLD RE-WILDING THE WORLD: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WORLD BIO-BRIDGES MISSION To Πρόγραμμα World Bio-Bridges Mission της The Body Shop έχει ως στόχο του την προστασία και την αποκατάσταση 75 εκατομμυρίων τ.μ. φυσικών οικοτόπων και τη δημιουργία 10 Πράσινων Γεφυρών μέχρι το 2020. Οι Πράσινες Γέφυρες (bio-bridges) συμβάλλουν στην προστασία και την αποκατάσταση φυσικών διάδρομων που συνδέουν μεταξύ τους υγιή δάση καθώς και στην επανασύνδεση των απομονωμένων ειδών  της χλωρίδας και της πανίδας που απειλούνται με εξαφάνιση, επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν και να ακμάσουν και πάλι.

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED