Θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος HYA-M: Η Καινοτομία Που Αντικαθιστά Τις Βελόνες

Θεραπεία υαλουρονικού οξέος HYA-M: Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ! ΟΓΚΟΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ & ΓΕΜΙΣΜΑ ΡΥΤΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ!

Η MIA Aesthetics μας συστήνει ακόμα μια σημαντική καινοτομία στο χώρο της σύγχρονης αισθητικής που ακούει στο όνομα HYA-M Treatment η πιο εξελιγμένη εφαρμογή υαλουρονικού χωρίς καμία ένεση και κανέναν πόνο.

Η εφαρμογή που αντικαθιστά τις βελόνες επιτυγχάνοντας εύκολα και αποτελεσματικά γέμισμα των ρυτίδων και όγκο στα χείλη με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τρόπος επίδρασης: Με τη μέθοδο HYA-M το σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ περνάει χάρη στην υψηλή πίεση μέσα από φυσικά, μικροσκοπικών διαστάσεων, κανάλια του δέρματος με ταχύτητα και ασφάλεια. Έτσι μπορούν να γεμίσουν από κάτω όλες οι ρυτίδες και τα ζυγωματικά , και να αποκτήσουν περισσότερο όγκο τα χείλη.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο 80% και σε περίπου δέκα ημέρες έχουμε το τελικό αποτέλεσμα της εφαρμογής μας.

Διάρκεια Αποτελέσματος: Η διάρκεια είναι 6 με 8 μήνες και εξαρτάται πάντα από πολλούς παράγοντες όπως φύλλο, ηλικία, ήλιος κτλ.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ;

Ανάλογα με τη διάγνωση στην προς θεραπεία περιοχή του δέρματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να απαιτηθεί μία επιπλέον θεραπεία.

Η επαναληπτική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί το νωρίτερο μετά από 4-6 εβδομάδες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Ασφαλής μέθοδος και υλικό.

Γερμανικό πιστοποιημένο εργαλείο.

Μη επεμβατικό.

Χωρίς κανένα πόνο.

Χωρίς αποχή από εργασία.

Άμεσο ορατό αποτέλεσμα.

Η MIA Aesthetics είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Plas-M & HYA-M σε Ελλάδα και Κύπρο και η Η Μία Χραμά εξειδικευμένη Master Trainer της εφαρμογής HYA-M στην εκπαίδευση αισθητικών και Ιατρών. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue