Θετική σκέψη. Μήπως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Αν θέλεις να ορίζεις εσύ τη μοίρα σου, πρέπει η θετική σκέψη να σου γίνει καθημερινός τρόπος ζωής. Πρέπει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να ενεργείς με τρόπους που αντανακλούν τη θετική σου αντίληψη για τη ζωή και τα πράγματα.

Όλη αυτή η φιλοσοφία αποτυπώνεται σε μια φράση του Henry David Thoreau η οποία σε ελεύθερη μετάφραση λέει: «Όποιος προχωρά με αυτοπεποίθηση προς τα όνειρά του και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή που έχει φανταστεί, τότε θα γνωρίσει απροσδόκητη επιτυχία».

Αυτή η φράση είναι γεμάτη ισχυρές λέξεις και έννοιες! Αν την πιστέψουμε βαθιά μέσα μας, τότε πραγματικά μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία μαγική φόρμουλα που θα μας φέρει όλα όσα ονειρευόμαστε στη ζωή. Μια μαγική φόρμουλα που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκαφτόμαστε και να μας γεμίσει θετική ενέργεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ας την δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Αν «προχωράμε» σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε δράση, πηγαίνουμε μπροστά. Στην ουσία δημιουργούμε νέες συνήθειες και, μέρα με τη μέρα, πλησιάζουμε περισσότερο το στόχο μας. Δεν έχει σημασία εάν κάνουμε μικρά βηματάκια ή τεράστια άλματα, αρκεί να σημειώνουμε πρόοδο.

Αν προχωράμε με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη προς τα όνειρά μας, τότε είμαστε στην πιο δυναμική κατάσταση που θα μπορούσαμε ποτέ. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που μπορεί να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων και όλοι την έχουμε μέσα μας. Απλά πρέπει να την ανακαλύψουμε και να νιώσουμε τη δύναμή της! Η αυτοπεποίθηση είναι η κινητήριος δύναμη που μπορεί να μας οδηγήσει στα όνειρά μας. Πρέπει όμως να ξέρουμε ποια είναι αυτά γιατί πολύ συχνά οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πού πηγαίνουν. Ξέρουν τι δεν τους αρέσει αλλά δυσκολεύονται πολύ να βρουν αυτό που τους αρέσει. Σκέψου σοβαρά πού θέλεις να φτάσεις και φρόντισε ώστε οι ενέργειες και η θετική σου σκέψη να οδηγούν στην εκπλήρωση των ονείρων σου!….

Διαβάστε το υπόλοιπο στο tsemperlidou.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue