Στην αναζήτηση του απόλυτου σαντρέ. Πως θα πετύχεις την ανοιχτή απόχρωση που επιθυμείς!


1 Σεπ 2020
Γράφω αυτό το άρθρο διότι καθημερινά συναντώ γυναίκες που το χρώμα στα μαλλιά τους δεν τις ικανοποιεί. Μόνιμο παράπονο των Ελληνίδων είναι, ότι στα μαλλιά τους βλέπουν το κόκκινο και αναζητούν αποχρώσεις που να το καλύπτουν, τις εφαρμόζουν άλλα το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.
 
Καταρχήν, πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για χρώματα, θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλες τις φίλες κάτι πολύ βασικό: Δεν είστε Σκανδιναβές! Ξέρω γίνομαι κακός, αλλά είναι σημαντικό να ξέρουμε τι μαλλιά θα δουλέψουμε.

 6b9c1ca72cbf567004ac1d3d71b06bdc
Τα μαλλιά τα οποία είναι σκούρα, μελαχρινά, ακόμα και μαύρα έχουν ισχυρά κόκκινα μόρια από τη φύση τους.
 
Για να πετύχουμε μια πολύ ανοιχτή απόχρωση, θα πρέπει να είσαστε αποφασισμένες για την αλλαγή, να έχετε ξεκάθαρο στόχο και πίστη στον κομμωτή που εμπιστεύεστε τα μαλλιά σας. Ο κομμωτής σας σε περίπτωση που το επίθετο του δεν είναι Coperfield, έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, υψηλού επιπέδου μεν, όχι μαγικές δε. Άρα και οι προσδοκίες που θα έχετε για το χρώμα σας πρέπει να είναι ανάλογες.
 
Όταν ο κομμωτής σας λέει ότι ένα χρώμα για έχει ομοιομορφία και φωτεινότητα πρέπει να γίνει σε 2-3 επισκέψεις, το λέει απλά γιατί πρέπει να διασφαλίσει την καλή υγειά των μαλλιών σας, τη χρωματική ομογένεια και την ομαλή μετάβαση από τη μία απόχρωση στην άλλη, όχι για να σας πάρει επιπλέον χρήματα.

c2e9be48c59a149ac361573dd436a2d0

 
Για να πετύχουμε ένα άψογο και ομοιόμορφο ξάνοιγμα, θα πρέπει και η ιστορία των τεχνικών εργασιών να είναι ομοιόμορφη. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μια γυναικά, είναι να σταματήσει αυτή τη διαδικασία πριν φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
Για να πετύχουμε τη διαδικασία του σαντρέ, σε περίπτωση που τα μαλλιά σας κρατούν κόκκινο, θα πρέπει να το επιτύχουμε με αποχρωματισμό και βαφή ή με κάποιο ρεφλέ. Θα πρέπει να ξέρετε ότι σε περίπτωση που έχετε περισσότερα λευκά, άρα ιδανικότερη βάση, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.
 
Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζετε ότι ο επαγγελματίας ο οποίος αναλαμβάνει μια τέτοια πρόκληση, αν θέλετε, και τη φέρνει σε πέρας, είναι όντως expert! Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι η πλειοψηφία των τεχνιτών δεν καταφέρνουν να αποδώσουν το επιθυμητό χρώμα.

af7f174d1ed21c7e2d60e195f22a3739

 
 Τίποτα όμως δεν γίνεται σε μια νύχτα. Θέστε λοιπόν το στόχο σας μαζί με τον expert, διατηρήστε πίστη στη διαδικασία για να απολαύσετε το αποτέλεσμα. Πάντα να θυμάστε ότι όταν ο ειδικός σας πει πως δεν γίνεται, είναι ειλικρινής απέναντι σας. Εκτιμήστε το! Είναι σύμμαχος σας, σεβόμενος την κάθε επίσκεψη σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε αυτόν και την ομάδα του. 
 
Από τον hair expert Θοδωρή Οικονομάκη 
Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP
 

Kάλεσε στο 2118004132 και βίωσε την δίκη σου προσιτή πολυτελή εμπειρία χρώματος ή ότι άλλο χρειάζονται τα μαλλιά σου!

#ta_mallia_einai_pantou
 
 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue