Τι Δημιούργησε Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου Για Τον Stephen Hawking’s;

Φτάσαμε στο σημείο για τα δικά μας πράγματα να ενημερωνόμαστε από εφημερίδες και sitesτου εξωτερικού. Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, κάνει σπουδαία πράγματα και τα Ελληνικά ΜΜΕ, τον έχουν «χεσμένο».

Και όσο αυξάνονται οι «δημοσιογράφοι» του life style και του κουτσομπολιού, τόσο εξαφανίζονται οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τις τέχνες και τα γράμματα. Οι μορφωμένοι και γνώστες του αντικειμένου τους δεν βρίσκουν δουλειά, μια και όλοι οι ντεμέκ εκδότες θέλουν ειδήσεις και σχόλια κυρίως για τα τηλεοπτικά συμβάντα και τους παίχτες των τηλε-σκουπιδιών.

Διαβάζω στην εφημερίδα Independent: Famous musician Vangelis has composed something special for Stephen Hawking’s memorial service – and it’s going to be beamed into space…

Πρωτότυπη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου συνόδευσε την εναπόθεση της τέφρας τουStephen Hawking σε τύμβο δίπλα σε εκείνον του Νεύτωνα και του Δαρβίνου στο Αββαείο του Westminster στο Λονδίνο. Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής συνέθεσε ένα μουσικό κομμάτι διάρκειας 6 λεπτών και 21 δευτερολέπτων στο οποίο περιέχονται λόγια του αστροφυσικού που έφυγε από τη ζωή στις 14 Μαρτίου 2018. «Αντιλαμβάνομαι την πολύτιμη αξία του χρόνου», ακούμε να λέει ο Hawking «Άδραξε τη στιγμή. Δράσε τώρα».

Η σύνθεση ήταν μια αυθόρμητη πρωτοβουλία του Έλληνα δημιουργού, με την οποία θέλησε…

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και το βίντεο εδώ…

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue