Εσείς ξέρετε τελικά τι είναι το Serum; Το χρησιμοποιείτε σωστά;

Σήμερα θα μάθουμε τα πάντα γύρω από το Serum.
 
Τι είναι το «Serum»: Είναι ένα συμπυκνωμένο προϊόν, σχεδιασμένο να μεταφέρει τα πιο δραστικά θρεπτικά συστατικά, πιο βαθιά μέσα στο δέρμα. Επίσης σταθεροποιεί την κρέμα και εξασφαλίζει ότι θα παραμείνει για περισσότερη ώρα πάνω στο δέρμα και θα μεταφέρει όλα τα συστατικά της στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Τα φυτικά Serum μπορεί να είναι «Λιποδιαλυτά» δηλαδή έχουν σαν βάση θρεπτικά έλαια, βιταμίνες και αιθέρια (ιδανικά για περιποίηση νυκτός) και «Υδατοδιαλυτά» δηλαδή έχουν σαν βάση υαλουρονικό οξύ, τζελ αλόης, αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες (ιδανικά για όλη μέρα).    
 
Τι εννοούμε «Σύσφιξη ματιών και χειλιών»: Το δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη, είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο από αυτό του υπόλοιπου προσώπου και γι΄αυτό το λόγο, είναι το πρώτο σημείο που προσδίδει την ηλικία. Οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόζεται στα μάτια, ΠΟΤΕ να μην εφαρμόζετε πάνω στους δακρυγόνους αδένες. Πάντα απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις, από την άκρη του ματιού και προς τα μέσα από την κάτω μεριά, και από το εσωτερικό του ματιού προς τα έξω, από την πάνω μεριά. Με αυτό τον τρόπο κινήστε με την αντίθετη ροή που δημιουργούνται οι λεπτές γραμμές και κατακάθονται τα υγρά, κάνοντας παράλληλα μασάζ για να διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος, και να ενεργοποιήσουμε τους λεπτούς μυς γύρω από τα μάτια. Τα αιθέρια έλαια καθορίζουν αν η κρέμα μας (ή τζελ ή λάδι ή κεραλοιφή) θα είναι συσφικτική, ενυδατική, για μαύρους κύκλους, πρησμένα μάτια ή συνδυασμός όλων. Ότι μπαίνει στα μάτια, μπορεί άφοβα να μπει και στα χείλη.  
 
 

Κάλλη Σκαρλάτου
Ολιστική Βοτανολόγος & Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Βιβλιογραφία:Sensities 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue