Τι σημαίνει η ημέρα της γέννησή σας


29 Νοέ 2017

Eίχατε σκεφτεί ότι η ημέρα που γεννηθήκατε θα έπαιζε κάποιο ρόλο στην ζωή σας και θα είχε κάποιο νόημα; Δείτε πως αναλύει την κάθε ημέρα ο Γιώργος Ματσάγγος:

ΔΕΥΤΕΡΑ: Τρυφεροί και ονειροπόλοι, γνωστοί για την πραότητα και την καλοσύνη σας. Έχετε την ικανότητα να προσαρμόζεστε εύκολα στις καταστάσεις, χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα. Κάνετε παραχωρήσεις είτε για να αποδείξετε την αγάπη σας, είτε γιατί φοβάστε να μη μείνετε μόνοι. Έχετε ανάγκη να ανοίγεστε στους αγαπημένους σας και να μοιράζεστε μαζί τους σκέψεις κ συναισθήματα. Πολύ δεκτικοί στα μηνύματα, επιθυμείτε να ζείτε αρμονικά και ο μόνος τρόπος, κατά τη γνώμη σας, για να το καταφέρετε είναι να ακολουθείτε πάντα το δρόμο της καρδιάς.

ΤΡΙΤΗ: Γενναιόδωροι και παθιασμένοι. Γοητεύετε με το σπινθηροβόλο πνεύμα σας, το χιούμορ αλλά και την έντονη προσωπικότητά σας. Δύσκολα όμως θα κατακτηθείτε, καθώς έχετε μεγάλη ανάγκη από ανεξαρτησία. Πάνω από όλους αγαπάτε την ελευθερία σας και δε φοβάστε παρά ένα πράγμα: τη μονοτονία. Οι στόχοι σας σπάνια αφορούν στα υλικά αγαθά. Επιθυμείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε ό, τι πιο νέο και παράξενο. Για εσάς η ζωή είναι ένα παιχνίδι που οφείλει να είναι τολμηρό -διαφορετικά δεν έχει αξία….

ΤΕΤΑΡΤΗ: Ζηλευτοί για την τιμιότητα, την ευθύτητα και την απλότητα της σκέψης σας. Διακριτικοί κ συγκρατημένοι, ξέρετε να κρατάτε τα προσχήματα όταν χρειάζεται και να τα βγάζετε πέρα με τις δυσκολίες ή τις ευθύνες που αναλαμβάνετε. Στην αγάπη θέλετε ασφάλεια και σταθερότητα. Γι αυτό και σπάνια εμπιστεύεστε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Προτιμάτε να χτίζετε με υπομονή τις σχέσεις σας, διδάσκοντας στους άλλους ότι οι υποχωρήσεις είναι η καλύτερη συνταγή για μια επιτυχημένη συμβίωση.

ΠΕΜΠΤΗ: Είστε ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι. Συχνά χάνεστε μέσα σε όνειρα, κυρίως εξαιτίας του τρόμου που σας προκαλεί η οικογενειακή δέσμευση. Σας έλκει η περιπέτεια κ οι καινούριες εμπειρίες και θέλετε συνεχώς να επαναπροσδιορίζετε τα σημεία αναφοράς σας. Συχνά γίνεστε ασταθείς -όχι από επιπολαιότητα, αλλά από φόβο μην οδηγηθείτε στη ρουτίνα και άρα στη μιζέρια. Με ιδιαίτερη έφεση στις τέχνες, ασκείτε στο άλλο φύλο ακαταμάχητη γοητεία. Φροντίστε να βρείτε τρόπο να περνάτε καλά, διαφορετικά γρήγορα θα νιώθετε πως ασφυκτιάτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Θεωρείται η ελκυστικότερη μέρα της εβδομάδας. Οσοι γεννήθηκαν Παρασκευή είναι οι πιο τυχεροί και εκπέμπουν μια μαγνητική και ακαθόριστη γοητεία. Ρομαντικοί, συναρπάζονται από την ιδέα της ομορφιάς και δίνουν την αίσθηση με τον τρόπο που κινούνται, κοιτάζουν ή μιλούν, πως έχουν την αρμονία μέσα τους. Η τρυφερότητα, ο αισθησιασμός και η υπερευαισθησία είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους. Μεγαλύτερη φιλοδοξία τους να ζήσουν μια πραγματικά γεμάτη απολαύσεις ζωή. Η συναισθηματική μοναξιά τους αγχώνει και βρίσκουν την ισορροπία μόνο μέσα από γόνιμες σχέσεις με τους άλλους.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς. Δεν εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας, παρά τα φιλτράρετε μέσα από τον ανεξιχνίαστο χαρακτήρα σας. Με έντονη φαντασία αλλά και ευδιάκριτο εγωισμό. Λέγεται ότι όποιος γεννήθηκε Σάββατο είναι ατομικιστής, πράγμα όμως που δεν ισχύει απόλυτα… Στον έρωτα δυσκολεύεστε να βρείτε τις ισορροπίες, καθώς διχάζεστε από τη διάθεση να μοιραστείτε τα πάντα με τον άλλον ή να τα κρατήσετε όλα για εσάς. Καλό θα ήταν να αφήσετε μια ενδιαφέρουσα σχέση να δοκιμαστεί στο χρόνο και κατόπιν να περάσετε σε σοβαρότερη δέσμευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Παρορμητικοί και με ισχυρή, φωτεινή θέληση. Σας οδηγεί το πάθος σε ό, τι κι αν κάνετε. Έχετε ανάγκη να νιώθετε περήφανοι για το σύντροφό σας, ενώ δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε ή να θυσιάσετε έστω και λίγη απ την ελευθερία σας. Δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, συχνά γίνεστε η κινητήρια δύναμη στις σχέσεις σας. Ζείτε με ένταση και αφιερώνεστε σε ό, τι κάνετε ή ποθείτε. Γενικά απαιτητικοί -με τους άλλους και με τον εαυτό σας- τελειομανείς και ακραία αυστηροί. Έχετε μεγάλο απόθεμα αγάπης μέσα σας, που συχνά δεν ξέρετε πώς να εκφράσετε με αποτέλεσμα να μοιάζετε απόμακροι και ψυχροί, χωρίς να είστε.

Γιώργος Ματσάγγος
Αστρολόγος
facebook

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue