Τι συμβαίνει με τον αριθμό 9;

Δεν ξέρω γιατί, προχθές σκεφτόμουν διάφορα γύρω απ’ τους αριθμούς, και κόλλησα στο 9. Μου ήρθαν στο μυαλό πολλά απ’αυτά που λέμε και χρησιμοποιούμε με το 9 και αποφάσισα να το ψάξω λιγάκι. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου ξεπετάχτηκαν από επιστημονικές εξηγήσεις μέχρι πρόστυχα δημώδη στιχάκια…..

To 9 είναι Αριθμός Ωριμότητας, είναι Άγγελος και ο διάβολος μαζί. Σαν αριθμός αντιπροσωπεύει, την ολοκλήρωση, το τέλος , την συμπόνια αλλά και την προσφορά με μια πιο ευρεία έννοια. Λέγεται μάλιστα ότι ο 9 συμβολίζει το αποκορύφωμα των νοητικών και πνευματικών επιτευγμάτων. Όπως είναι : Οι 9 Μούσες, οι 9 μήνες για να γεννηθεί ένα μωρό, τα 9 σκαλιά που έχουν οι Πυραμίδες και τέλος το 9 είναι ο πιο σημαντικός αριθμός στο Φενγκ Σούι.

Γιατί λέμε  «Ο μήνας έχει 9»;

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue