Τηλεοπτική αγωνία στην… γωνία!

Η σεζόν ξεκίνησε, τα χρωμοσαμπουάν εξαφανίστηκαν από τα ράφια των καταστημάτων, τα σεσουάρ έχουν πάρει φωτιά, οι στυλίστες τρέχουν και δεν φτάνουν και οι παρουσιαστές αγωνιούν…. Τηλεοπτική αγωνία στην… γωνία!

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρωπαϊκή ένωση στην παρακολούθηση τηλεόρασης. Παράλληλα είναι η τελευταία χώρα στην ανάγνωση εφημερίδων και βιβλίων. Προτιμούμε να βλέπουμε τηλεόραση από το να διαβάζουμε…. ΟΚ δεκτόν.

Μας αρέσει να είμαστε ένας λαός φρου φρου κι΄ αρώματα χωρίς παιδεία και κουλτούρα. Ένας λαός ακαλλιέργητος! Ξεκινάω λοιπόν για να μην σας κρατάω και σε… αγωνία!

«Next Top Model»: O γυναικείος εξευτελισμός δεν έχει τέλος στην Ελλάδα της σεξιστικής κατρακύλας…

ΑΓΩΝΙΑ Νο 1: Πως τα πήγε η Σταματίνα; Το Happy Day την δεύτερη μέρα ανέβηκε στο γενικό σύνολο σημειώνοντας 15,1%, ενώ έπεσε λίγο στο νεανικό κοινό κάνοντας 16,7%.

ΑΓΩΝΙΑ Νο 2: Πώς τα πήγε η Ελένη Τσολάκη με το «Τι λέει;» στη μάχη της τηλεθέασης; Τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν 9,7% στο γενικό σύνολο και 10,7% στο δυναμικό κοινό.

ΑΓΩΝΙΑ Νο 3: My Style Rocks Vs Shopping Star! Βίκυ Καγιά Vs Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ποια κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το shopping star έκανε 21,4% στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό 23,9%. Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το My Style rocks; Σημείωσε 11,7% στο γενικό σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό….

H συνέχεια εδώ

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue