Το 5ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται και είναι αφιερωμένο στα παιδιά!

Το 5ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 και είναι αφιερωμένο στα παιδιά!

Μαζί μας: η Αγγελική Συμεωνίδη μια καλλιτεχνική προσωπικότητα, που διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά, η Ελένη Ρουμπάνη που θα μας παρουσιάσει ιδέες για δημιουργικές δραστηριότητες, η Βασιλική Μουργελά, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ο Άγγελος Κουτουμάνος, ο οποίος θα αναφερθεί στη διαχείριση της διαφορετικότητας στο σχολικό περιβάλλον.

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας…

Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.

Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο ELianou@coco-mat.com.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link: https://zoom.us/j/95671215515

Μπορείτε να δείτε το blog post στο http://blog.coco-mat.com/relive-yourself-vol-5-zoom-webinar-epistrofu-sxoleia/

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue