Το Account Μίας Γυναίκας Στο Instagram Ήταν Ψεύτικο Για Καλό Σκοπό

 Σήμερα θα γνωρίσουμε καλύτερα την Louise Delage. Ένα μοντέλο από τη Γαλλία που έφτασε να έχει πάνω από 60.000 followers και συγκέντρωσε χιλιάδες likes στο Instagram. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως το Account της στα Social Media θα έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό και μάλιστα για… καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, η Delage, ανέβαζε φωτογραφίες της που την έδειχναν να απολαμβάνει την παρέα των φίλων της, να πηγαίνει σε μπαρ, να αράζει σε παραλίες, να κάνει βόλτες. Κάτι το οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Instagram και φυσικά έχουμε ενστερνιστεί όλοι μας. Αν κάποιος πρόσεχε πολύ τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίες της, θα έβλεπε πως υπήρχε κάποιο κρυφό μήνυμα σε αυτό το λογαριασμό.

Μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε το μοντέλο στον ψεύτικο λογαριασμό της

Πρόσφατα η εταιρεία BETC της Γαλλίας αποκάλυψε το μυστικό. Η διαφημιστική εταιρεία είχε προσλάβει την Louise Delage που είναι όντως μοντέλο και είχε δημιουργήσει το προφίλ για λογαριασμό της καμπάνιας “Like My Addiction” του φιλανθρωπικού ιδρύματος Addict Aide. Σε κάθε εικόνα, το διάσημο μοντέλο, είτε πίνει αλκοόλ, είτε υπάρχει κάποιο μπουκάλι ή ποτήρι αλκοόλ κάπου στο πλάνο. Σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει το πρόβλημα του αλκοολισμού και ειδικά μεταξύ των νέων και κυρίως να επισημάνει πόσο δύσκολο είναι να δει κανείς τα σημάδια του αλκοολισμού ακόμα και αν παρακολουθεί καθημερινά έναν άνθρωπο.

Απόλυτα έξυπνο!

Απόλυτα ευρηματικό!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue