Το Athens Hair Spa χαρίζει σε 1 τυχερή θεραπεία κερατίνης και ένα πακέτο προϊόντων ενυδάτωσης και θρέψης για τα μαλλιά!

Πρίν φύγετε για διακοπές το likewoman.gr και το Αthens Hair Spa είπαν να σας κάνουν το πιο όμορφο καλοκαιρινό δώρο! 

Μια τυχερή θα κερδίσει μία θεραπεία κερατίνης, μαζί με μία χειροποίητη τσάντα διακοπών που περιέχει μέσα 2 σαμπουάν καθημερινή χρήσης, μία χτένα για να την έχετε πάντα στην τσάντα σας και μία θεραπεία ενυδάτωση και θρέψης. Όλα σε μία mini συσκευασία διακοπών!

36692331_1034034730085831_5952399865630687232_n.jpg

Όσες επίσης θέλουν να δοκιμάσουν  (μόνο) την ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ και κλείσουν το ραντεβού τους κατά την διάρκεια που τρέχει ο διαγωνισμός  μέσω του likewoman,gr  θα έχουν 20% έκπτωση!
 
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 
–Kάντε like στη σελίδα likewoman.gr στη σελίδα του Athens Hair Spaστο facebook
 
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 21/7/2018 στις 23:59. Το όνομα της  τυχερής θα ανακοινωθεί στις σελίδες του likewoman.gr και του Athens Hair Spa , καθώς και με προσωπικό μήνυμα στην νικήτρια.  Το δώρο είναι προκαθορισμένο!
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας.
 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue