Το CIRCO MEDRANO Ξετρελαίνει Μικρούς Και Μεγάλους!

Το διάσημο Ιταλικό CIRCO MEDRANO το τσίρκο των πιο όμορφων αναμνήσεών μας μετά την νέα επιτυχημένη περιοδεία του στην Ελλάδα με κομβικό σταθμό την παρουσία του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έφτασε και στην Αθήνα.

Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα

Οι επιτυχημένες παραστάσεις στο ΜΑΡΟΥΣΙ όπισθεν του Ο.Α.Κ.Α, ολοκληρώνονται τη Δευτέρα στις 16 Δεκεμβρίου. Ένα 2ωρο φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους, με καταπληκτικούς ακροβάτες σε αέρα και νερό, απίθανους ζογκλέρ, τον θρυλικό γύρο του θανάτου με 3 μηχανές, Magic Show, τον διάσημο κλόουν ΟΤΟ και πολλά ακόμα νούμερα που θα σας κόψουν την ανάσα και έχουν κερδίσει 2 χρυσά βραβεία στο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.

Ειρήνη Νικολέλη, Δέσποινα Δημητρίου

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις κερκίδες είναι 12 ευρώ και για τα παιδιά από 2 έως 10 ετών στα 10 ευρώ. Για την πλατεία η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 14 ευρώ και για τα παιδιά από 2 έως 10 ετών στα 12 ευρώ. Οι θέσεις θεωρείων (VIP) είναι στα 16 ευρώ και για τα παιδιά από 2 έως 10 ετών στα 14 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν και τα πολυτεχνικά, φοιτητικά και ανεργίας κοστίζουν 8 ευρώ.

Συντελεστές του CIRCO MEDRANO

Χαρίστε λοιπόν στα παιδιά και την οικογένειά σας την πιο όμορφη ανάμνηση. Το CIRCO MEDRANO από τις 20 Δεκεμβρίου μετακομίζει στο Παλαιό Φάληρο, δίπλα στο Tae Kbon Nto.

Δημήτρης Δημητρίου, Δέσποινα Δημητρίου

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue