Θέλετε Μεγαλύτερα Και Φωτεινότερα Μάτια; Αυτό Είναι Το Eyeliner Trick Που Θα Λατρέψετε!

Το eyeliner έχει ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο κορίτσια μου και αυτές που το τιμάτε μην το φοβάστε καθόλου. Αυτή την φορά όμως μην πάει το μυαλό σας στο έντονο βάψιμο της γραμμής που οι περισσότερες αγαπάμε, αλλά σε έναν πολύ απλό και μαγικό τρόπο που κάνει τα μάτια μας μεγάλα και φωτεινά.  Όλες οι ιδέες και οι τεχνικές είναι από την  makeup artist Pat McGrath.
 
Ένα V στην εσωτερική γωνία των ματιών με αυτό το ασημί eyeliner κάνει το μακιγιάζ διαφορετικό. 
 
stella mccartney silver eye makeup w724
 
 
Αλλά αυτό που το κάνει τόσο πρωτοποριακό και μοναδικό είναι η μεταλλική γυαλάδα, που φωτίζει τα μάτια και πιο έντονο το σχήμα του, που ανυψώνει και διευρύνει το μάτι έτσι ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο. Το αποτέλεσμα είναι επιβλητικό και  θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να έχετε κοιμηθεί 9 ώρες και ας έχουνε περάσει μόλις λίγα λεπτά.
 
Εάν είστε το είδος του ατόμου που θέλει κάτι γρήγορα, αλλά και να φαίνεστε ξεκούραστη και λαμπερή αυτό θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος.
 
Αυτό το ασημένιο εάν σας αρέσει είναι το Urban Decay 24/7  Glide-On Eyeliner της sephora
 
stella mccartney silver eye makeup 3 w724

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue