Το Φάληρο Αλλάζει…

Επιτέλους αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, τώρα παίρνει σάρκα και οστά. Όλο μακέτες βλέπαμε, αλλά έργο μηδέν. Και είναι χαρακτηριστική μια φράση της Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ρένας Δούρου που διάβασε σε συνέντευξη της: “Δώσαμε μάχη με τη γραφειοκρατία για να περάσει η «Αττική Ριβιέρα» από το στάδιο της μακέτας στην υλοποίηση”.

Τα έργα στο Φάληρο προχωράνε γρήγορα και σκέφτομαι πως μαζί με το Μικρολίμανο, το ΣΕΦ και με όλη την περιοχή μέχρι το γήπεδο του Τάε Κβο Ντο, θα είναι ένας παράδεισος για τον κόσμο που μέχρι τώρα δεν είχε πρόσβαση. Δεν μπορούσαμε να πάμε προς την θάλασσα στην συγκεκριμένη περιοχή. Μπορούμε δηλαδή να μιλάμε πια για μια Αττική Ριβιέρα, την οποία δεν είχαμε ποτέ.

Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί και προωθεί σειρά έργων – αναπτυξιακών – υποδομής και κοινωνικού περιεχομένου. Στην περιοχή, τα έργα είναι δύσκολα. Γιατί γίνεται σοβαρή δουλειά – αντιπλημμυρικής προστασίας, αποχέτευσης, ύδρευσης, αισθητικής ανάπλασης και λειτουργικότητας για τον κόσμο. Έργα που αλλάζουν την όψη της Αττικής, βάζουν τις βάσεις υποδομών που λείπουν από την Περιφέρεια, δημιουργούν θέσεις εργασίας, και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

This Is Not Fake News: Η Περιφέρεια Αττικής αλλάζει την Αττική…..

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε φωτο

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue