Το φετινό party του ΙΕΚ Άλφα ήταν ξεχωριστό.

Από νωρίς το απόγευμα το Daya Wonderland Penarrubia ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Οι σπουδαστές του, με πρωτότυπα show έδωσαν ”ρεσιτάλ επιτυχίας” κι η βραδιά έκλεισε με παρουσίαση της collection του Οίκου Μόδας Τρανούλη. 

Πλήθος επωνύμων, sports celebrities και διακεκριμένων προσωπικοτήτων έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων ο Κώστας Φραγκολιάς, η Άντζελα Δημητρίου, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Αναστάσιος και Θεόδωρος Τρανούλης, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο Σοφοκλής Ξυνής, κ.ά.
 
www.paraskhnio.gr wp content uploads 2018 06 P1
 
Θεόδωρος Τρανούλης,Λία Μιαχαηλίδου (διευθύντρια του ΙΕΚ ΆΛΦΑ  Αθήνας),Σήφης Βενάκης,Κώστας Φραγκολιάς,Σοφοκλής Ξυνής(καθηγητής,συγγραφέας & προεδρος του Εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή), Γιάννης Κοντοές, Ντανιέλ Μπατίστα, Δανάη Σημαντηράκη και Δημήτρης  Σαρρής.
www.paraskhnio.gr wp content uploads 2018 06 P2
 
Ο σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης κι ο Σοφοκλής Ξυνής
 
www.paraskhnio.gr wp content uploads 2018 06 P3
 
Ο σχεδιαστής Αναστάσιος Τρανούλης με τη Μαλαματένια Ταμπουρέα
 
www.paraskhnio.gr wp content uploads 2018 06 P4
 
Σπουδάστρια του Ιεκ Αλφα
 
www.paraskhnio.gr wp content uploads 2018 06 P5
 
Θεόδωρος Τρανούλης,Άντζελα Δημητρίου,Γιώργος Καρατζάς

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue