Δημιούργησε Το Απόλυτο Στιλ Με Τις Πιο “Denim” Trendy Τσάντες!

Τσάντες: Ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ στην εμφάνιση σου, εάν θέλεις να χαρακτηρήσεις το look σου ολοκληρωμένο. Κάποιες προτιμούν τις μεγάλες τσάντες, άλλες πάλι βολεύονται με τις μικρότερες. 

Η τάση φέτος μπορεί να προτείνει διάφορα σχέδια και υλικά, αλλά εγώ έχω αγαπήσει τις τσάντες από το κλασσικό denim. 

To denim είναι old time classic και τα σχέδια που θα σου δείξω είναι ένα και ένα. Εγώ τις κρατάω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από την δουλειά μέχρι ένα βραδινό μου event.

Το Denim δεν έχει ηλικία, δεν έχει εποχή, δεν έχει ώρα.

Σε συνδυασμό με ποιοτικά υλικά και την ελληνική τέχνη χειροποίητης κατασκευής, τα κομμάτια της StellarDenim που διάλεξα να σου δείξω δίνουν ένα αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει! Μέσα στα πολλά σχέδια τους σίγουρα θα βρεις αυτή που θα σου ταιριάζει. 

Πάρε ιδέες και διάλεξε τη δική σου fashion bag που θα σε συνοδεύει σε όλες σου τις εμφανίσεις. 

Είναι όλες τόσο βολικές και θα το καταλάβεις από τον χώρο τους, αλλά και από τα μαναδικά λουριά τους. Γίνονται μακριές ή κοντές ανάλογα με το στιλ που θέλεις να ακολουθήσεις.

Το στιλ stellar denim.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue