Το Ξανθό Της Sara Jessica Parker

Η γλυκιά «Carrie Bradshaw» της πετυχημένης αμερικάνικης  σειράς  sex and the city, εκτός από τις ερωτικές της περιπέτειες με τον mr Big, έγινε αγαπητή και ξεχώρισε για το υπέροχο mix and match στυλ της αλλά και για τα υπέροχα ξανθά μαλλιά της. Πότε με αποχρώσεις του  χρυσού και πότε με  τις γλυκιές μελί ή σαντρέ- ξανθές ανταύγειες της  ,κατάφερε να γίνει σε μια νύχτα fashion icon.
 
To υπέρκομψο ombre, το ζεστό μελί με λίγες αλλά έντονες, ξανθές ανταύγειες στο στεφάνι, μέχρι το ξανθό σαντρέ με τα έντονα κοψίματα και τις μύτες στα πλαινά, έκλεψαν την παράσταση.  
 
Τα μαλλιά της πάντα λαμπερά και υγιή, κλέβουν τις εντυπώσεις με τα χαλαρά χτενίσματα και τις  ανάλαφρες μπούκλες  αλλά πάντα στις πιο ζωηρές και φωτεινές αποχρώσεις του χρυσού.
 
Εάν είσαστε λάτρεις της Carrie και του ξανθού πάρτε ιδέες!
 
image
 
carrie carrie bradshaw 123669 506 316
 
CARRIE BRADSHAW hairstyles 2
to xantho ths sarah jessica parker 1
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue