Το ξέσπασμα της Σμαράγδας Καρύδη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνω και να διαλαλώ τον έρωτα μου»

Λίγο πριν την αυριανή πρεμιέρα της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega, η πρωταγωνίστρια της «Εθνικής Ελλάδος» Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εφημερίδα RealLife για όλα.
 
«Ο έρωτας είναι τόσα πολλά που δεν περιγράφονται με λέξεις! Ο έρωτας είναι… όλα!» δήλωσε η ηθοποιός και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «Περνάω όντως την καλύτερη μου περίοδο».
 
Η ίδια ξέσπασε όταν κλήθηκε να εξηγήσει γιατί δεν μιλάει με λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνω και να διαλαλώ τον έρωτα μου! Τι; Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να τα βγάλω όλα στη φόρα; Όχι, δεν θα το κάνω! Δεν θέλω να είναι όλα διάφανα, θέλω να κρατήσω κάτι για μενα! Δικαίωμα μου δεν είναι; Δεν μου αρέσει να κρεμάω τη ζωή μου στα περίπτερα. Για τη δουλειά μου ναι, να κάνω και φωτογραφίσεις, και συνεντεύξεις και εξώφυλλα κι ό,τι θέλετε. Αλλά είναι άλλο προωθώ τη δουλειά μου κι άλλο ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω».
Όταν ερωτήθηκε αν ζει έναν παράφορο έρωτα, η καστανή πλέον ηθοποιός απάντησε: «Τον ζω! Και τον χαίρομαι! Αλλά μέχρι εκεί. Το υπόλοιπο αφορά εκείνον και εμένα».
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue