Το μεγαλύτερο κατάστημα της adidas εγκαινιάστηκε στο Ελληνικό!

Λαμπερό πάρτι και live performance από τους Stavento
 
Από τις αρχές του Δεκεμβρίου, το μεγαλύτερο κατάστημα της adidas στην Ελλάδα, έγινε πραγματικότητα στο Ελληνικό! Στο νέο κατάστημα, όλοι οι adidas fans μπορούν να βρουν προϊόντα από όλες τις κατηγορίες του αγαπημένου τους brand: Running, Basketball, Football, Originals, Stella McCartney κ.α.
 
Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς ενώ οι Stavento έδωσαν μοναδικό ρυθμό στο πάρτυ των εγκαινίων, μαζί με φίλους της adidas. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι: Courtney Parker, Άννα Πρέλεβιτς, Shaya Hansen, Στέλιος Χανταμπάκης, Otherview, Ginno, Άρης Πλασκασοβίτης, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, DJ ANGELO & DA MIKE, Γιάννης Μανιάτης, Alejandro Dominguez, Λούης Τσάτουμας, και πολλοί άλλοι.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue