Το πιο φυσικό Botox

Κάντε ένα φυσικό Botox με πολύ απλά υλικά , με το οποίο θα καταφέρετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει άφωνες…
Το preetylife.gr μας δίνει την μαγική συνταγή!
 
Όταν θέλετε να βγείτε και να δείχνετε ανανεωμένη και λαμπερή σα να βγήκατε από το ινστιτούτο ομορφιάς, κάντε πρώτα μια πολύ καλή απολέπιση προσώπου και αμέσως μετά κάντε την πιο φυσική και αποτελεσματική μάσκα Botox στο πρόσωπό σας. Δε χρειάζεται καμία χημική προσθήκη. Με πολύ απλά υλικά θα καταφέρετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει άφωνες. 
 
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι παγάκια
½ αγγούρι σε φέτες (χωρίς τη φλούδα)
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μπλέντερ πολτοποιείτε τα παγάκια με τις φέτες αγγουριού και φτιάχνετε μέσα σε δύο λεπτά την πιο αποτελεσματική Botox μάσκα προσώπου. Αφού ξαπλώσετε τοποθετήστε πάνω σε αποστειρωμένη φαρμακευτική γάζα προσώπου το μίγμα του τριμμένου πάγου και αφήστε το για τρία λεπτά. Αφαιρέστε τη γάζα και θα εκπλαγείτε. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε λεία και σφριγηλή επιδερμίδα. Αυτή η μάσκα βοηθάει πολύ για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια.
 
 
Η αισθητικός
Καλλιόπη (Πόπη) Γιαννάκου
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue