Το πρόσωπο σου μιλάει…άκουσέ το!

Άκου! Σου μιλάει το πρόσωπό σου! (και δεν είναι παρενέργεια της καραντίνας!)

Σε κοιτάς; Σε παρατηρείς; Σε ξέρεις; Ή μήπως σε αποφεύγεις;

Θα με έχεις ακούσει, πολλές φορές, να λέω ότι το κυριότερο όφελος της faceyoga -και κρυφό της πλεονέκτημα έναντι άλλων θεραπειών- είναι η επίγνωση του προσώπου σου, δηλαδή η συνειδητή σχέση που αποκτάς μαζί του, καθώς εκπαιδεύεσαι.

Μαθαίνοντας, λοιπόν, το πρόσωπό σου, από την… αρχή, ξανασυστήνεσαι με τον εαυτό σου.

Το πρόσωπό σου είναι ο δικός σου πίνακας ανακοινώσεων για ότι συμβαίνει στο σώμα ή την ψυχή σου.

Είδες, τελικά, που το πρόσωπο σου σού μιλάει; Και έχει να σου διηγηθεί #ιστορίες για σένα. Ιστορίες πέρα για πέρα αληθινές. Για την υγεία σου. Τα συναισθήματά σου. Τα βιώματά σου. Τις σκέψεις σου. Για το παρελθόν σου, αλλά και για το… μέλλον σου! Όλα αυτά φυσικά και κάνουν το πρόσωπό σου πιο εκφραστικό και του προσδίδουν τη μοναδικότητά σου. Αξίζει, όμως, να φέρεις σε ισορροπία κάθε τι που καταχρηστικά αφήνει τα ίχνη του στο πρόσωπό σου και που σε βάθος χρόνου μπορεί να σε αδικεί. Και κάτι ακόμα: μπορεί να μην ευθύνεσαι για την αντικειμενική ομορφιά του προσώπου σου, ευθύνεσαι, όμως, για την έκφραση του. Που αποτυπώνει τη στάση ζωής σου, την επίγευση από τις επιλογές σου, τις προθέσεις σου. Κι αυτό είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις.

Ξεκίνα, λοιπόν, από τώρα, που ίσως έχεις λίγο περισσότερο χρόνο, να παρατηρείς το πρόσωπό σου και να ακούς αυτά που έχει να σου πει. Και ακόμα καλύτερα, ξεκίνα faceyoga για να μπορέσεις να το υπερασπιστείς και να το βελτιώσεις!

Ακολούθησέ με στα social facebookinstagram | www.faceyoga.gr και έλα, να ξανασυστηθείς με το πρόσωπό σου . Να ξανανιώσεις φρέσκια  και δροσερή και μαζί να απογειώσεις την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας. Είναι θέμα ποιότητας ζωής. Είναι θέμα Face Yoga.

 

Αλεξάνδρα Βεκιάρη, Face Yoga Specialist

Eίμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue