Το ραντεβού της Kate Middleton με το αρκουδάκι Paddington


18 Οκτ 2017

Η Δούκισσα του Cambridge έχει φορέσει αμέτρητες φορές Orla Kiely και σήμερα το πρωί, στη συνάντηση που είχε με το cast και την ομάδα του Paddington 2 στον κεντρικό σταθμό του Λονδίνου, επέστρεψε για άλλη μια φορά στη διάσημη σχεδιάστρια μόδας του Λονδίνου.

405

Περπατώντας κατά μήκος της πλατφόρμας, κι αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνισή της από τότε που ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της, η Δούκισσα φορούσε ένα ροζ παλ φόρεμα με κέντημα από μαργαρίτες. Μία μαύρη κορδέλα τόνιζε το ντεκολτέ και τη μέση της και η εμφάνισή της συμπληρώθηκε με τις μαύρες σουέτ Tod’s μπαλαρίνες, ένα ασορτίclutch Mulberry και σκουλαρίκια Kiki McDonough.

405

Η Δούκισσα, ο Δούκας του Cambridge και ο Πρίγκιπας Harry συνάντησαν 130 παιδιά από διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν και τους οδήγησαν σε ένα ταξίδι του Belmond British Pullman με την περίφημη αρκούδα. Το γεγονός, στο οποίο βρέθηκε και ο Hugh Bonneville, φιλοξενήθηκε από το Studiocanal και υποστηρίχθηκε από την BAFTA μέσω του προγράμματος BAFTA Kids.

Παρόλο που λέγεται ότι εξακολουθεί να υποφέρει από τις ναυτίες της εγκυμοσύνης, η δέσμευση της Δούκισσας για την ευαισθητοποίηση γύρω από τις πρωτοβουλίες που παίρνει δεν έχει εξαντληθεί. Την περασμένη εβδομάδα υποστήριξε έμπρακτα την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας σε μια δεξίωση στο Παλάτι του Buckingham για την τιμητική εκστρατεία. Ένας βασιλικός βοηθός δήλωσε στον Τύπο ότι «εξακολουθεί να υποφέρει» από πρωινές αδιαθεσίες και δεν θα επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά της, ωστόσο η Δούκισσα εμφανίστηκε άνετη σε λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα.

Γιώτα Πετσιώτη

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue