Σησαμέλαιο: Το Νέο Μυστικό Ομορφιάς Για Δέρμα Και Μαλλιά

Όσα προβλήματα και να μας απασχολούν καθημερινά, κακά τα ψέματα πάντα βρίσκουμε  λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση. Όλοι μας θέλουμε να δείχνουμε φρέσκοι και νέοι!  Το δέρμα μας και τα μαλλιά μας είναι αυτά που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για μια όμορφη και νεανική εικόνα.

Πριν αρχίσετε να  ανατρέχετε σε πολυέξοδες μεθόδους αναζωογόνησης του δέρματος και των μαλλιών σας μπορούμε να βρούμε ανέξοδες λύσεις και «μυστικές» φυσικές συνταγές ομορφιάς!

Το σησαμέλαιο παράγεται από το σησάμι και είναι ένα μυστικό ομορφιάς που προέρχεται από τη φύση! Ίσως δεν είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς. Πρόκειται για  ένα φυσικό έλαιο οικονομικό και πραγματικά θαυματουργό για τα μαλλιά και το δέρμα μας!

Το σησαμέλαιο είναι πλούσιο σε ω λιπαρά, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και γι’ αυτό ενυδατώνει, αναζωογονεί και θρέφει απίστευτα και τα μαλλιά και το δέρμα. Βρίσκετε σε όλα τα φαρμακεία και αξίζει να το προτιμήσετε γιατί

  1. Ενυδατώνει εκπληκτικά  και χαρίζει λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά αφού είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα.
  2. Είναι φυσικό αντιηλιακό τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά και αναστέλλει την καταστροφή που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου σε αυτά.
  3. Θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα και ειδικά το ξηρό και στρεσαρισμένο.
  4. Βοηθάει το δέρμα να παραμένει νεανικό και λαμπερό γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, τη βασική βιταμίνη αντιγήρανσης.
  5. Απαλύνει δερματικές φαγούρες.
  6. Προλαμβάνει την τριχόπτωση και ειδικά την περίοδο αυτή που χάνουμε πολλά μαλλιά βοηθάει στην ανάπτυξη νέων τριχών. (Αρκεί να το ζεστάνουμε λιγάκι και να κάνουμε μασάζ στο τριχωτό της κεφάλης για να απορροφηθούν ακόμα καλύτερα τα συστατικά του).
  7. Ανακουφίζει από την ξηρότητα των μαλλιών και του δέρματος.

Το σησαμέλαιο είναι ένα φυσικό έλαιο που καταφέρνει να συνδυάζει πολλές ευεργετικές δράσεις για τα μαλλιά και το δέρμα μας. Μην επιβαρύνετε το δέρμα και τα μαλλιά σας με χημικά προϊόντα αλλά και το πορτοφόλι σας με ακριβές θεραπείες.  Είναι καιρός να ανακαλύψουμε και να αξιοποιήσουμε τους «θησαυρούς» της φύσης.

Νατάσα Σπυρίδη Φαρμακοποιός

Είμαι η Νατάσα Σπυρίδη και είμαι απόφοιτη Φαρμακευτικής Αθηνών. Αν και ασκώ το επάγγελμα του φαρμακοποιού κανονικά χρόνια τώρα, πάντα υπήρχε το “μικρόβιο” της δημοσιογραφίας μέσα μου. Μέσα από την αρθογραφία μου θέλω να μοιραστώ μαζί σας με εύκολο και κατανοητό τρόπο μυστικά ομορφιάς και διατροφή

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue