Το Τελευταίο Ρόδο

Το έργο μας βασίζετε στην ζωή μιας γυναίκας , κάθε γυναίκας στο έργο μας της Ρόουζ (Rose).Οι δυσκολίες, οι προβληματισμοί, οι συγκρούσεις που αρχίζουν από την εφηβεία, την ενηλικίωση μέχρι και την ολοκλήρωση της, διαδραματίζονται επί σκηνής. Η κατανόηση και η προσαρμογή ή όχι στα υπάρχοντα δεδομένα της οικογένειας, φιλικού περίγυρου, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.α. διαμορφώνουν και προσδιορίζουν την ίδια σαν άτομο, σαν χαρακτήρα. Η συναισθηματική υποστήριξη όταν υπάρχει βοηθά στην ενδυνάμωσή της. Ο μιμητισμός των προτύπων που της προβάλλονται μέσα στην πορεία της, την διαμορφώνουν ή έστω προσπαθούν. Μέσα από συνεχείς συγκρούσεις (οικογένεια, σχέσεις, επάγγελμα, κοινωνικός περίγυρος) η πρωταγωνίστρια μας καλείται να αποφασίσει εάν θα παραμείνει δυνατή με τις δικές της απόψεις ή θα ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο του Συνόλου. Εάν θα ξεπουλήσει και το τελευταίο καλό ( The Last Rose) που έχει μέσα της ή όχι.

Χορογραφία: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου Κείμενα – Επιμέλεια – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης Μουσική Επιμέλεια: Λουκία ΓκαρδιακούΦωτογραφία – Βίντεο: Αντώνης Τασσόπουλος

Ενδυματολόγος: Νεκταρία Συρίγου

Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ ΝομικούΥπεύθυνη Marketing: Μάρι ΜπενοπούλουΧορευτές: Άρτεμις Δανούση, Νικόλ Καφετζοπούλου, Αυγουστίνος Φιτιλής, Ραφαέλα Κότσελα, Δώρα Μπηλιώνη, Παπανικολάου Νίκη, Βασιλική ΚαραντώνηΗθοποιός: Ελένη Γκιούρα (Αφήγηση)Μουσικοί: Λουκία Γκαρδιακού (Πιάνο – Ακορντεόν),Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (Πιάνο),Bianca Scabellone (Τσέλο),Κλειώ Δερτιλή (Κρουστά),Μελίνα Ντελίκου (Βιολί),Μαντώ Κάτσικα (Φωνητικά)

Διάρκεια παράστασης 52 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Προπώληση : www.viva.gr/tickets/theater/theatro-olvio/to-teleutaio-rodo

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος : 12 €

Για άνεργους, Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, γκρουπ : 9 €

Πρεμιέρα : Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 19:00

Θέατρο OLVIO|Φαλαισίoυ 7| Βοτανικός| 210 341 4118

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue