Το τέλειο γυμναστήριο και ο σωστός personal trainer – Το Alter Life το κάνει πραγματικότητα

Για να έχετε ξεκινήσει να διαβάζετε αυτό το άρθρο σημαίνει ότι σκέφτεστε να ξεκινήσετε επιτέλους γυμναστήριο ή να αλλάξετε χώρο προπόνησης. Απλά και μόνο από απλή περιέργεια να είστε εδώ, δεν είναι ποτέ αργά να δώσετε μία ώθηση στη φυσική σας κατάσταση και στην υγεία σας.

Τα γυμναστήρια Alter Life έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους σε πολλές περιοχές των νοτίων και βορείων προαστίων της Αθήνας -και όχι μόνο- και μοιράζονται μαζί σας όλα όσα πρέπει να σκεφτείτε πριν επιλέξετε το δικό σας gym!

Location

Η τοποθεσία του γυμναστηρίου είναι το πιο ισχυρό κριτήριο για το 80% των ασκούμενων. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πηγαίνετε καθημερινά, αν επιλέξετε έναν χώρο άσκησης κοντά στο σπίτι ή την εργασία σας. Αν πρέπει να χρησιμοποιείτε συγκοινωνίες για να πάτε προπόνηση, τότε το πιθανότερο είναι να τα παρατήσετε.

Budget

Αντέχει το πορτοφόλι σας το συγκεκριμένο γυμναστήριο που διαλέξατε; Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να αντιμετωπίσετε οικονομικά τη συνδρομή σας. Υπάρχουν πολύ οικονομικά γυμναστήρια και αρκετά ακριβά. Μην ξεχνάτε πως ό,τι πληρώνετε παίρνετε, γι’ αυτό αν έχετε τη δυνατότητα μη διστάσετε να δώσετε κάτι παραπάνω, αν απαιτείται.

Υπάρχει free δοκιμή;

Σε κάθε γυμναστήριο υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικά μαθήματα απλά ή πιο σύνθετα και περίπλοκα με πραγματικά εξειδικευμένο προσωπικό. Για να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει, είναι λογικό να θέλετε να δοκιμάσετε αρκετά από αυτά, προτού καταλήξετε.

Υγιεινή

Επίσης σημαντικότατο κριτήριο για να επιλέξετε τον χώρο. Ειδικά οι γυναίκες έχουν αυστηρές απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα. Ελέγξτε την μυρωδιά και την συνολική υγιεινή του χώρου.

Είσαι one to one τύπος;

Τότε θα πρέπει να κάνετε φύλλο και φτερό τους γυμναστές και τις γυμνάστριες. Αν χρειάζεστε έναν personal trainer ειδικά στην αρχή πρέπει να σας ταιριάζει και να μπορείτε να επικοινωνήσετε, χωρίς πρόβλημα.

Τα γυμναστήρια Alter Life λειτουργούν σε Βόρεια Προάστια και Νότια Προάστια. Περισσότερα εδώ.

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue