Το Τέλος Των Φρου Φρου Στα Νυφικά!

Καλοκαίρι… Η εποχή των γάμων

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουμε και εμείς που δεν ονειρευόμαστε έναν γάμο που θα φοράμε βουνά δαντέλας ή στρέμματα από τούλι και να στεκόμαστε μπροστά σε μια κατάμεστη από κόσμο εκκλησία!Τρεμουμε στην ιδέα και μόνο..
Έχω καλά νέα! Οι νέες τάσεις των οίκων στα νυφικά είναι η απλότητα, οι λιτές γραμμές, λιγότερο ύφασμα που θυμίζουν πιο πολύ φορέματα. Μακριά, cocktail, midi αλλά και μοντέρνα μίνι, πλεκτά, με κρόσσια, με ύφος πουκάμισου, νυφικά που μας επιτρέπουν να κινούμαστε άνετα και να απολαύσουμε την ημέρα του γάμου μας!
Το μακιγιάζ είναι επίσης απλό και κάποιες φορές nude, τα μαλλιά είναι μεταξένια και ελεύθερα κάτω ή σε κότσους sinion, όλα εμπνευσμένα από τις γραμμές των νυφικών. 

Οπότε κορίτσια πάρτε ιδέες!  

Oscar de la Renta

Valentino

Simone Rocha

Helmut Lang 

Alexa Chung

Mugler 

Μαρίνα Λυμπεροπούλου MakeUp Artist

Η αγαπημένη Coco Chanel έλεγε πως “Η ομορφιά ξεκινάει τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου”. Πιστεύω λοιπόν πως όλες οι γυναίκες από τη φύση μας είμαστε όμορφες αρκεί να το αναγνωρίσουμε. Ως Makeup Artist αυτό που λέω σε όλες τις γυναίκες είναι πως το μακιγιάζ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να μπορούμε να αναδεικνύουμε τη δική μας ξεχωριστή ομορφιά.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue