To βιβλίο «Τα ποτέ που έγιναν ζωή» ξεκινά το ταξίδι του

Πόσοεύκολαοιλέξεις “ποτέ” και “για πάντα” βγαίνουναπόέναστόμακαι πόσοδύσκολοείναιγιατηζωήαυτέςνατιςβγάλειαληθινέςΜε πόσοενθουσιασμόδίνονταιυποσχέσεις “ό,τικαιανσυμβεί” και πόσογρήγορααυτότο “ό,τι” έρχεταινατο προκαλέσειηζωήναδειτηδύναμήτουκαιτηναντοχήτου.

 
 

«Τα ποτέ πουέγινανζωή», είναι το δεύτερο βιβλίο της Μαρίας Κατσικοβόρδου και πρόκειται για ένα μυθιστόρημα πουδιαδραματίζεταιστη σύγχρονηΑθήνα. Στο βιβλίο πρωταγωνιστούν τρεις γυναίκες, η Μαρκέλλα, η Άννα και η Ελένη και η συγγραφέας μιλάγιαταδιλήμματακαιτιςαγωνίες των τριώναυτών γυναικώνότανηζωή μέσασεένακαλοκαίριτιςφέρνειαντιμέτωπες μετα ποτέ πουέχουν πει και με απόψεις δεδομένες. Η γραφή του βιβλίου είναι απλή και γρήγορη, έμφαση παρόλα αυτά δίνεται στη μάχη των τριών γυναικών με τις σκέψεις τους, τις ανάγκεςκαι τις επιθυμίες τους και τη σύγκρουση αυτών με τις πεποιθήσειςκαιτις μέχριτώραεμπειρίεςτους.

 
 

Το βιβλίο είναι από τις εκδόσεις Andy’s Publishers http://andyspublishers.com/index.php?route=product/product&path=59_66&product_id=244και μπορείτε να το βρείτε στη Σόλωνος 47, στο Κολωνάκι, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία Αθήνα και ανά την Ελλάδα όπως και στο διαδίκτυο.

Περίληψη:

 

ΗΜαρκέλλαείναικαθηγήτριααγγλικώνκαιονειρεύεταιοικογένειακαι πολλά παιδιά μετον μεγαλοδικηγόροΝίκοΗΆνναείναι μοντέλο μεδιεθνήαναγνώρισηκόρηεφοπλιστήκαιόπωςγράφουντα περιοδικάετοιμάζεταινα παντρευτεί μετονΆρηΒουλευτήΑθηνώνκαι πολιτικόκαριέραςΚαιηΕλένηείναιτραπεζικόστέλεχοςκόρηγνωστούτραπεζίτη, παντρεμένη μετον μεγάλοτηςέρωτατονΓιάννησεένατέλειογάμοκαιγια πάνταδικήτουΤοτέλοςτουκαλοκαιριούθαβρειτιςτρειςαυτέςκοπέλεςσε μιαάλληζωήαπόαυτή πουείχανσυνηθίσει, μεένανάλλονεαυτόντουςαπόαυτόν πουκάποτεήταν.

 
 
ΓιατηνΣυγγραφέα:
 

ΗΜαρίαΚατσικοβόρδουγεννήθηκεστηνΠρέβεζατονΜάιοτου 1977 όπουκαιτελείωσετο 1οΓενικόΛύκειοΕίναιαπόφοιτητουΑμερικανικούΚολεγίουDeree καικάτοχος μεταπτυχιακούτίτλουαπότοΠανεπιστήμιοτου Cardiff, School of Journalism, Media and Cultural Studies. ΕίναιΣύμβουλοςΠολιτικήςΕπικοινωνίαςκρατώνταςβαθιάστηνκαρδιάτηςτηνιδιότητατης ΔημοσιογράφουΈχειεργαστείσε πολιτικέςκαμπάνιες, online media, γραφείαΤύπουστονιδιωτικότομέακαιστοχώροτου Marketing καιτηςδιαφήμισηςΤατελευταίαχρόνια μοιράζειτονχρόνοτηςανάμεσασεΑθήνακαιΠρέβεζα. «Τα ποτέπουέγινανζωή», είναιτοδεύτεροτηςβιβλίοΤοσυγγραφικότηςντεμπούτοείχεγίνειτο 2011 μετο «Αναζητώνταςένα Happy End» και πάλιαπότιςεκδόσεις Andy’s Publishers. 

 
 

Τηλέφωνοεπικοινωνίαςγιαβιβλιοπωλεία210 3600024 Andy’s Publishers εκδοτική

 

Τηλέφωνοεπικοινωνίαςγιαδημοσιογράφους: 6940203104 ΜαρίαΚατσικοβόρδου

 

Facebook page https://www.facebook.com/tapotepoueginanzoi

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue