Το Zara άνοιξε τις πόρτες του στο Ηράκλειο Κρήτης


24 Αυγ 2020

Μετά από εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στο πρώην κτήριο του κινηματογράφου στο Ηράκλειο Κρήτης, το νέο κατάστημα Zara άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 στις 11 π.μ.

Η Zara άνοιξε το ανανεωμένο της καταστήματος το οποίο έχει δύο εισόδους, μία από την οδό Δικαιοσύνης και μία στην οδό Δεδάλου. Το ανανεωμένο κατάστημα επεκτείνεται σε 4 ορόφους με σχεδόν 2220m2 χώρο πώλησης, σχεδιασμένο με αρκετές πινελιέςπρασινου, κομψά έπιπλα και καινοτομίες που δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε στα καταστήματα Zara στην Ελλάδα μέχρι στιγμής.

Το κατάστημα αποτελείται από το γυναίκειο τμήμα το οποίο καταλαμβάνει δυο ορόφους, ένα όροφο καταλαμβάνει το παιδικό και ένα το ανδρικό τμήμα, τα όποια έχουν να δώσουν μια νέα εμπειρία μόδας στους πελάτες.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα περιγράφεται με τρεις λέξεις: ωραίο, απλό και εκλεπτυσμένο. Η κομψή λευκή επιφάνεια που περικλείει την οροφή και τους τοίχους δημιουργεί ένα σκηνικό που ενισχύει την ελκυστικότητα των προϊόντων και προσκαλεί τους πελάτες να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία επαφής με τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Zara για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και της εμπειρίας αγορών, το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία RFID που βοηθά στην γρήγορη εύρεση των προϊόντωνκαι επιπλέων την μοναδική στην Ελλάδα Online Silo, όπου ο πελάτης μπορεί από μόνος του να αναζητήσει την online παραγγελία του.

Η Zara είναι μέλος του Ομίλου Inditex Group (με τα brands Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home & Uterqüe). Η Zara σήμερα έχει 47 καταστήματα στην Ελλάδα. Το brand παρέχει την υπηρεσία online αγορών στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2013, στα καταστήματα και στο www.zara.com οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν το πλήρες φάσμα των γυναικείων, ανδρικών και παιδικών συλλογών

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue