ΚΥΑΝΑ: Αγαπάμε Και Φροντίζουμε Τα Μαλλιά Μας – Τι Είναι Η Νέα Υπηρεσία «Toppik»!

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο ΚΥΑΝΑ TRAINING CENTER στη Θεσσαλονίκη, το τεχνικό σεμινάριο σχετικά με την νέα υπηρεσία “Toppik, ίνες κερατίνης”.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον τεχνικό Τσακίρη Στέλιο, από την εταιρία Angelopoulos Hair Company και έγινε προς όλους τους τεχνικούς κομμωτές της ομάδας ΚΥΑΝΑ Xpert, καθώς και τους πωλητές της εταιρίας ΚΥΑΝΑ, που αντιπροσωπεύει τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου, εδώ και 12 χρόνια, σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η νέα υπηρεσία αφορά το νέο προϊόν Πύκνωσης Μαλλιών Toppik με Ίνες Κερατίνης, το οποίο δίνει στα μαλλιά όγκο και πυκνότητα στη στιγμή. Οι στατικά φορτισμένες Ίνες Κερατίνης με χρώμα, ενσωματώνονται με φυσικό τρόπο στα μαλλιά, γεμίζοντας τα σημεία που παρουσιάζουν αραίωση, προσφέροντας έτσι εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Η ενημέρωση έγινε παράλληλα με την εφαρμογή των προϊόντων, σε ζωντανά μοντέλα που παρευρέθηκαν στο σεμινάριο, και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, από τους πωλητές της εταιρίας ΚΥΑΝΑ, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue