Οι Πιο Trendy Βαπτιστικοί Σταυροί Για Κορίτσια

Ο σταυρός αποτελεί το σύμβολο της χριστιανοσύνης. Είναι η «σφραγίδα» για κάθε βαπτισμένο παιδί πως έλαβε το όνομά του με θρησκευτικό τρόπο. Το κύριο μέλημα της νονάς ή του νονού είναι να βρουν τον κατάλληλο βαπτιστικό σταυρό.

Ο Ανδρέας πρόσφατα έγινε νονός στην κόρη του αδερφού του. Είχε μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά του και χαιρόταν πολύ που θα ήταν ο ίδιος που θα της έδινε και επίσημα το όνομά της. «Θα είμαι νονο-θείος» σκεφτόταν περήφανα. Ήθελε να ασχοληθεί με όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας της βάφτισης. Μια και δεν είχε ακόμη δικά του παιδιά, συμβουλεύτηκε την κοπέλα του για το τι θα έπρεπε να επιλέξει για τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια. Διάλεξαν μαζί αυτό που τους άρεσε περισσότερο, για να φορέσει η μικρή την ώρα της βάπτισης. Και ήρθε η ώρα του βαπτιστικού σταυρού… Ο Ανδρέας επέμενε πως αυτό είναι το εύκολο μέρος των αγορών. Μπήκε στο ίντερνετ αναζητώντας σχέδια και τιμές. «Ψάξε… βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι», του είπε η κοπέλα του. «Και ποια η διαφορά; Άλλοι είναι για αγόρια και άλλοι για κορίτσια;», παραξενεύθηκε ο Ανδρέας.

«Φυσικά υπάρχουν διαφορές στα σχέδια. Ο σταυρός πέρα από σύμβολο είναι και ένα κόσμημα! Και ειδικά για κορίτσια υπάρχουν πιο εκλεπτυσμένα σχέδια, στολισμένα με πολύτιμες πέτρες. Να διαλέξεις έναν σταυρό που θα είναι πιο μοντέρνος».

Ο Ανδρέας άκουσε τη συμβουλή της κοπέλας του και έψαξε συγκεκριμένα σταυρό για κορίτσι. Ζαλισμένος από τη μεγάλη ποικιλία κατέληξε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του kosmima24 όπου τα σχέδια ήταν εξίσου ελκυστικά με τις τιμές της αγοράς. Εύκολα ολοκλήρωσε την παραγγελία του, την οποία παρέλαβε σε πολυτελή συσκευασία δώρου μέσα σε μόλις δύο ημέρες. Η βάπτιση έγινε με κάθε επισημότητα και ο Ανδρέας ήταν ένας περιχαρής νονός που δεν άφησε από την αγκαλιά του την όμορφη βαφτιστήρα του!

Οι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι αποτελούν ειδικότητα του Kosmima24. Γνωρίζοντας βαθιά τις αισθητικές ανάγκες που έχει το να επιλέξετε σταυρό βάφτιση για κορίτσι, προσφέρουμε την ευκαιρία να διαλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες χειροποίητα σχέδια σε μοντέρνα ή πιο κλασική γραμμή. Με κατασκευή από χρυσό 9, 14 & 18 καρατίων όλοι οι σταυροί βάπτισης για κορίτσι του kosmima24 κερδίζουν τις εντυπώσεις εύκολα με τους girly συνδυασμούς χρωμάτων & τη διακόσμηση από πέτρες ζιργκόν ή διαμάντι.

Εξίσου μεγάλη όμως είναι και η ποικιλία στο εύρος τιμών αφού χάρη στο προσωπικό ιδιόκτητο εργαστήριο χρυσοχοΐας που διαθέτει το kosmima24, κατασκευάζει τον σταυρό βάπτισης για κορίτσι σύμφωνα και με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που θέτει ο διαθέσιμος προϋπολογισμός σας. Αυτός είναι ο λόγος που ήδη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα οι τιμές σε όλους τους βαπτιστικούς σταυρούς ξεκινούν από τα πιο προσιτά επίπεδα, φτάνοντας μέχρι όσο επιθυμείτε να δαπανήσετε.

Η επιλογή του κατάλληλου σταυρού βάπτισης για κορίτσι, μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά αντίθετα αποτελεί δύσκολη επιλογή για κάθε υποψήφιο νονό ή νονά. Στο Kosmima24.gr σας βοηθούμε να διαλέξετε με συνέπεια & ασφάλεια τον ιδανικό βαπτιστικό σταυρό για κορίτσι που θα ολοκληρώσει το ιερό μυστήριο της βάπτισής σας αφήνοντας για πάντα το λαμπερό σημάδι του.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue