Αυτά Είναι Τα Πιο Trendy Ημερολόγια Του 2019

Όλες μας στην τσάντα μας πια κουβαλάμε και από ένα ημερολόγιο. Καλό το κινητό μας αλλά και ο πατροπαράδοτος τρόπος που όλες έχουμε συνηθήσει εδώ και χρόνια το να σημειώνουμε για να μην ξεχνάμε, έχει αρχίσει να μπαίνει στην καθημερινότητά μας. Τα τελευταία 2 χρόνια δεν σας κρύβω ότι έγινα και εγώ fun του ημερολόγιου καθώς το πρώτο μου το έκανε δώρο η φιλενάδα μου η Τζένη Οικονόμου, καθώς εκείνη δεν αποχωρίζεται ποτέ το ημερολόγιό της. Όταν το είδα δεν το πίστευα, έρωτας με την πρώτη ματιά. Μοντέρνο, εύκολο στην χρήση του, χωρούσε στην τσάντα μου, είχε το στυλό του, το λάτρεψα με άλλα λόγια. Από τότε κάθε χρόνο διαλέγω Ημερολόγια Θεοφύλακτος όχι μόνο για μένα αλλά και για δώρα.  Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να υποδεχτούμε το νέο έτος χωρίς να έχουμε το πιο trendy ημερολόγιο στην τσάντα μας.  

Με 30 χρόνια εξειδίκευσης στο χώρο του ημερολογίου, οι εκδόσεις Θεοφύλακτος προσφέρουν και φέτος τη μεγαλύτερη γκάμα εξωφύλλων, χρωμάτων και σχεδίων! Για μία ακόμη χρονιά τα ημερολόγια Θεοφύλακτος κυριαρχούν στην ελληνική αγορά με τα πιο μοντέρνα σχέδια και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Σας καλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει από την νέα τους συλλογή για το 2019! Τα προϊόντα Θεοφύλακτος κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα οικολογικής ευαισθησίας, από χαρτί ελεγχόμενης υλοτομίας, και φέρουν την πιστοποίηση FSC. 

Η σελίδα τους στο facebook

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue