Τρυπώνοντας Στη Ντουλάπα Μιας Παριζιάνας

Συνεχίζοντας το παραλήρημα της σωστής Παριζιάνας, σήμερα, θα τρυπώσουμε στη ντουλάπα της… Θα ψάξουμε τα έξη πιο βασικά κομμάτια, που δε λείπουν ποτέ και θα δούμε τι έχουμε και τι όχι, ώστε να το προμηθευτούμε.. Γιατί ποιος ξέρει, μπορεί τις επόμενες μέρες να βρεθούμε κάπου εκεί κοντά!
Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η γκαρνταρόμπα τηςΠαριζιάνας έχει απλά πράγματα, basic θα έλεγα. Κάποιοι μπορεί να τα θεωρήσουν και βαρετά. Οι συνδυασμοί της όμως κάθε άλλο παρά βαρετοί φαντάζουν!

1. Το jean: η Παριζιάνα λατρεύει την απλότητα και τι πιο απλό από ένα jean; Θα το προτιμήσει σε μπλε σκούρο ή μαύρο χρώμα και σε γραμμή Straight, Boot Cut ή Cigarette, αναλόγως τη μορφολογία του σώματός της. Θα το συνδυάσει με sneakers, ankle boots και πέδιλα.

2. Το navy blue πουλοβεράκι: Θα την κάνει να δείχνει σοβαρή και ταυτόχρονα ψαγμένη γιατί δεν επέλεξε ένα μαύρο. Θα το φορέσει με ένα μαύρο παντελόνι, ακολουθώντας πάντα τη συμβουλή της Coco Chanel για το μπλε με το μαύρο.

3. Το LBD ή αλλιώς PRN¹: Δε λείπει πότε από την ντουλάπα μιας Παριζιάνας το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα, σκέτο! Χωρίς άλλα σχέδια, χωρίς πολλά διαφορετικά υφάσματα, χωρίς διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου. Ένα φόρεμα πολλαπλών χρήσεων. Θα το βάλει στη δουλειά της το πρωί με μια basic χαμηλή γόβα, στο happy hour cocktail με την κολλητή της με μαύρο καλσόν και sneakers, αλλά και στοπρώτο της rendez-vous με μια γόβα στιλετο.

4. Το γκρι manteau: Κάθε Παριζιάνα έχει στη ντουλάπα της ένα γκρι παλτό σε ίσια γραμμή. Είναι ο σύμμαχός της, στην καθημερινότητα. Τη ζεσταίνει και ταυτόχρονα της δίνει στυλ, άνεση και ευκολία στο να μην πέσει σε στυλιστικά ατοπήματα. Θα την πετύχεις σίγουρα να το φοράει και να ψάχνει βιβλία στο Gibert Jeune στην place Saint-Michel.

5. Το ανδρόγυνο σακάκι: Ακόμα ένα tip που μας δίνουν οι Παριζιάνες. Το φορούν παντού και με όλους τους δυνατούς τρόπους! Σαν μπλούζα, με ένα lingerie από μέσα, με ζιβάγκο, με ένα απλό t-shirt, δεμένο με ζώνη ώστε να δείχνει peplum και φυσικά κλασικά σαν κοστούμι.

6. Οι μπαλαρίνες: Τις αγαπούν γιατί τους δίνουν στυλ και άνεση όταν τρέχουν να προλάβουν την ανταπόκριση του μετρό!
Έτσι απλά κ συνάμα très chic κάνουν τη βόλτα τους στη Rivoli² πριν σταματήσουν για μια ζεστή σοκολάτα και ένα Mont-Blanc στο Angelina!

LBD / PRN¹: Little Black Dress / Petite Robe Noire

Rivoli²: Μεγάλος εμπορικός δρόμος στο κέντρο του Παρισιού 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue