Τζίνα Θανοπούλου: 3 σημαντικές ομιλίες για ευαισθητοποιημένους γονείς στο Ίδρυμα Θεοχαράκη από αύριο


12 Μαρ 2018

H κυρία Τζίνα Θανοπούλου Ed.M., M.A., Harvard University Συμβουλευτική Ψυχολόγος , παρουσιάζει στο Ιδρυμα Θεοχαρακη 13/3, 20/3 & 27/3  3 σημαντικές ομιλίες για ευαισθητοποιημένους γονείς με γενικό τίτλο «Μεγαλώνοντας ισορροπημένα, επιτυχημένα και χαρούμενα παιδιά». 

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Κλειδιά για να εμπνεύσουν οι γονείς στα παιδιά την καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, EQ, (Dr. Daniel Goleman Theory) στην παιδική και εφηβική ηλικία. Αυτή η μοναδική Νοημοσύνη μπορεί να φέρει στα παιδιά: αυτογνωσία, αυτοαποδοχή, αυτοπεποίθηση. Eπιπλέον, η καλλιέργεια της Πολλαπλής Νοημοσύνης (Multiple Intelligence Theory: Dr. Howard Gardner). Ποιά ή ποιές νοημοσύνες έχει το παιδί σας και πώς να τις καλλιεργήσετε.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Τι πρέπει να γνωρίζουν και να κάνουν ή να μην κάνουν οι γονείς; Ο καταλυτικός και σημαντικός ρόλος της σχέσης του ζευγαριού-γονέων στην καλλιέργεια της συναισθηματικής ισορροπίας, ασφάλειας, εξέλιξης των παιδιών τους. Η σχέση των γονέων μεταξύ τους λειτουργεί σαν καταλυτικός καθρέφτης για την ψυχική ωρίμανση, ανάπτυξη και ισορροπία των παιδιών τους!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Μαθησιακές Δυσκολίες / Μαθησιακή Διαφορετικότητα / Διάσπαση Προσοχής / Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ): Γιατί αυτή την εποχή είναι σε έξαρση αυτή η διάγνωση στους μαθητές; Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ποιά είναι η πιο σωστή και έγκαιρη παρέμβαση για να βοηθηθούν τα παιδιά σε μαθησιακό και συναισθηματικό επίπεδο;

ginagcounseling.com wp content uploads 2018 03 th5ginagcounseling.com wp content uploads 2018 03 th4 ginagcounseling.com wp content uploads 2018 03 th1

Οι διαλέξεις θα γίνουν με παρουσίαση θεωρίας, βιωματικών ασκήσεων, ερωτηματολογίων, συζητήσεων, όπου θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε θεωρητικό και πρακτικό/βιωματικό επίπεδο.

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες

Διάρκεια:   Τρίτη  18.00-20.00

Kόστος Συμμετοχής:   € 20

Κρατήσεις:   210 3611206

ginagcounseling.com wp content uploads 2018 03 th2

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue