Το Magic Box Στο Golden Hall Του Κωνσταντίνου Ρήγου Σας Περιμένει!

Μετά το Euphoria της Τίνας Δασκαλαντωνάκη και τους New Nomads του Δημήτρη Αργυρόπουλου που ενθουσίασαν επισκέπτες και ΜΜΕ, το Utopia @ Golden Hall, το φουτουριστικό concept showroom επιστρέφει στο ισόγειο του Golden Hall με το Magic Box του curator Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ο καταξιωμένος χορογράφος, σκηνοθέτης και εικαστικός καλλιτέχνης, καλλιτεχνικός διευθυντής του χοροθεάτρου Οκτάνα και διευθυντής του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αντλεί έμπνευση από το κλασικό μουσικό κουτί με τη φιγούρα της μπαλαρίνας που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της και παρουσιάζει μαγικά αντικείμενα, ήχους και αισθήσεις που άπτονται της καθημερινότητας, αλλά μας κάνουν ταυτόχρονα να ξεφεύγουμε από αυτήν.

Το concept του εκφράζει την προσωπική του Ουτοπία, που δεν είναι άλλη από την ανάγκη για περισσότερη μαγεία γύρω μας. Έτσι σχεδίασε το Μαγικό Κουτί, όπου βρίσκει κανείς elements από την παιδική μας ηλικία και τον κόσμο του παραμυθιού. Μία εντυπωσιακή μπαλαρίνα στροβιλίζεται στην οροφή, παραμορφωτικοί καθρέφτες δείχνουν μία άλλη πραγματικότητα και μία σειρά από αντικείμενα αποπνέουν μαγεία… Τα items που επέλεξε ο ίδιος, αντανακλούν το κάθε ένα και κάτι ξεχωριστό για τη δική του Ουτοπία και ο ίδιος εξυφαίνει την ιστορία τους μέσα στο showroom με μοναδικό τρόπο.

Κάθε εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα υποδέχεται από έναν καλεσμένο για ένα Magic Talk, με τον οποίο θα επιλέγουν μαζί το μαγικό προϊόν της εβδομάδας. Upcoming guests στο Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου: Τζένη Θεωνά, Ορφέας Αυγουστίδης και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.


Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου, άνοιξε το
Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Utopia @ Golden Hall και ανακάλυψε τη μαγεία που κρύβεις μέσα σου!

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για όλα τα τελευταία νέα του

Utopia Magic Box @ Golden Hall, επισκεφτείτε το www.goldenutopia.gr

#MagicAgain #MyMagicBox #RigosK #MagicEverywhere #MagicHour #MagicMoment

#GoldenUtopia #MyGoldenHall 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue