“Βάλτου Ρίγανη” και βάλε νοστιμιά στη ζωή σου

Τελικά μετά την χθεσινή μας υπέροχη βραδιά αποφάσισα ότι οι άνθρωποι είναι που κάνουν τα μέρη υπέροχα και όχι τα μέρη που κάνουν τους ανθρώπους.

Εχω την χαρά αυτές τις μέρες να βρίσκομαι στην υπέροχη Κύπρο μας. Κάθε φορά που έρχομαι έχω έναν ενθουσιασμό λες και είναι η πρώτη φορά. Είναι που λένε το δεύτερό μου σπίτι εδώ. Για τους ανθρώπους, την αγάπη που έχω εισπράξει, την μοναδική τους φιλία και το καλωσόρισμα που μου κάνουν δεν θα πω τίποτα, γιατί θα χρειάζεται να γράφω ώρες.

Αυτό που θέλω να γράψω όμως σήμερα και να επικοινωνήσω είναι το υπέροχο μέρος που βρέθηκα εχθές το βράδυ το “Βάλτου Ρίγανη” στην Λευκωσία. Ο Μάριος υπέροχος οικοδεσπότης με χαραγμένο χαμόγελο στα χείλη και μια μεγάλη αγκαλιά μας καλοδέχτηκε. Τα εδέσματα όλα χειροποίητα δικά του, το μαγαζί του φτιαγμένο από τους ίδιον τους φίλους που βοηθούσαν και την σύζυγό του.

Παιδιά καταπληκτικά με μεράκι που φαίνεται όπου σταθείς…ακόμη και στο υπέροχο σερβίσμα των φαγητών. Από τις χειροποίητες τηγανιτές πατάτες που ήταν μέσα στο μικρό ροζ σουρωτηράκι, μέχρι τα διαφορετικά σε χρώμα και σχέδια πιάτα σερβιρίσματος. (φωτογραφικό υλικό μπόλικο για να πάρετε μια γεύση)

Τελικά είπαμε οι άνθρωποι κάνουν το μέρος, το κάνουν ζεστό με την αγάπη τους και το καλωσόρισμά τους…και σε κάνουν να θέλεις να πηγαίνεις συνέχεια.

“Βάλτου Ρίγανη” και κάνετε τη ζωή σας πιο νόστιμη αγαπημένοι φίλοι για όσους από εσάς επισκεφτείτε την Κύπρο μας ή μένετε εδώ.

Κάντε το στέκι αξίζει και το υπογράφω.

 

 

Φιλιά και καλή αντάμωση 🙂

Τάνια Νικολοπούλου

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue