Vanquish – H τελευταία μη-επεμβατική, μη-χειρουργική μέθοδος για τη απώλεια τοπικού πάχους


14 Αυγ 2017

Οι μη-επεμβατικές μέθοδοι για την σμίλευση του σώματος είναι μια κατηγορία αισθητικών μεθόδων που συνεχώς εξαπλώνεται. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σείρα τεχνολογιών που υπόσχονται την πήξη ή την καταστροφή των λιποκυττάρων.

Το Vanquish είναι μία βραβευμένη πολυπολική συσκευή ραδιοσυχνότητας για την σμίλευση του ιδανικού περιγράμματος σώματος. Είναι μια πολύ ασφαλής μέθοδος για αυτούς που θέλουν να επανακτήσουν τον έλεγχο του κορμού του σώματος τους και να βελτιώσουν τις προβληματικές περιοχές που απέτυχαν να περιορίσουν η άσκηση και η δίαιτα. Βελτιώνει επίσης και το δέρμα.

Ο μηχανισμός δράσης της είναι η επιλεκτική καταστροφή του λιπώδους ιστού,χωρίς να επηρεάζει τους υπόλοιπους ιστούς όπως το δέρμα και τους μύες.

ΤααποτελέσματατωνπιλοτικώνερευνώνέγιναντονΙούλιο 2013 στην Αμερική σε επιλεγμένα δερματολογικά κέντρα. Το προτόκολο εφαρμόστηκε για 3 μήνες και τα αρχικά αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.Aπό τότε το Vanquish τυγχάνει τεράστιας αποδοχής και ηθοποιοί όπως η KateHudsonέχουν γίνει πρέσβυρές του.

vanquish mh xeirourgiki methodos.jpg

 

Το Vanquish δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα καθώς επικάθεται πάνω από  επιφάνεια του σώματος καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους φαινότυπους δέρματος.

 

vanquish mh xeirourgiki methodos 2.jpg

vanquish mh xeirourgiki methodos 3.jpg

 

Πολλαπλέςδημοσιευμένεςέρευνεςεπιβεβαιώνουνότιγιατηνσμίλευσητουσώματοςχρειάζεταιηαπόπτωσητωνλιποκυττάρων. Αυτόεπιτυγχάνεταιστους 44 βαθμούςΚελσίου. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της διαδικασίας βασίζεται στις διαφορετικές ηλεκτρικές αντιστάσεις των διαφορετικών ιστών.

Το Vanquish αυτόματα βρίσκει τη συχνότητα για να ταιριάξει και να στοχοποιήσει την θερμική του ενέργεια στη αντίσταση του λιπώδη ιστού.Η θερμοκρασία του λίπους ανέρχεται στα επίπεδα της απόπτωσης ενώ οι περιβάλλοντες ιστοί παραμένουν προστατευμένοι.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι η επιλεκτική καταστροφή του λίπους και η ορατή μείωση σε εκατοστά γύρω απο τη μέση και τους  γλουτούς μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν μετά τη θεραπεία.Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.Η μέση απώλεια λίπους σε αυτά τα σημεία είναι 5 εκατοστά σε κάθε συνεδρία.

 

vanquish mh xeirourgiki methodos 4.jpg

 

Η θεραπεία Vanquish είναι εύκολη,ασφαλής και καθόλου επώδυνη. Δεν χρειάζεται καμία διακοπή των φυσιολογικών δραστηριοτήτων μετά τη θεραπεία.

Συνιστώνται 5 θεραπείες για την κοιλιά και την μέση και 6 θεραπείες για τους γλουτούς.Οι συνεδρίες είναι μία φορά την εβδομάδα και η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι 30-45 λεπτά.

Είναιπολύσημαντικήησωστήπρόσληψηυγρώνπρίναποτηδιαδικασία. Τονερόβοηθάστηνπιοεύκοληταυτοποίησητουλίπουςκαι τη σωστή ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται.

Αντενδείξειςαποτελούνηεγκυμοσύνη, οθηλασμός και ταμεταλλικάεμφυτεύματαστοσώμα.

Το Vanquish είναι η καταλληλότερη επιλογή γι αυτούς που επιθυμούν αισθητική βελτίωση χωρίς το κόστος και τον χρόνο ανάρωσης μίας επέμβασης.

 

EVELYN STEFANIK DERMATOLOGOS PFOFILE PIC

Από την Δρ. Έβελυν Στεφανάκη, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Δερματοχειρούργο

Ειδικ.Νος.Ανδρέας Συγγρός

Clinical Fellow Royal Free Hospital, London, UK

evelynstef@googlemail.com

 

 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue