Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F07%252Flikewomangr stavros vaptisis themelidis 7

Βαπτιστικοί Σταυροί | Ο πλήρης οδηγός για κάθε νονά & νονό

Πρόκειται να γίνεις νονά ή νονός;  Μην ανησυχείς, οι πιο μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί είναι εδώ για να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου γούστα.

Είμαστε στην μέση του καλοκαιριού, την πιο κατάλληλη εποχή για γάμους και βαφτίσια, ή και τα δύο μαζί, κάτι το οποίο βλέπουμε αρκετά συχνά πλέον από πολλά ζευγάρια.

Μία από τις πλέον σημαντικότερες στιγμές στην ζωή ενός νεογέννητου αποτελεί η βάπτιση του. Σηματοδοτεί την αρχή της χριστιανικής ζωής ενός ανθρώπου, με τον πνευματικό πατέρα/ μητέρα της να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή αυτή. Και εδώ είναι που έρχεται το ιερό αυτό σύμβολο, ο σταυρός, που θα κοσμεί τον λαιμό του νεογέννητου στην μετέπειτα πορεία του. Ένα σύμβολο το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα λαμπερό στολίδι. Η επιτυχία της επιλογής του σταυρού, είναι να φορεθεί μελλοντικά το κόσμημα αυτό από το νεογέννητο και όχι να παραμείνει φυλαγμένο μέσα σε μια συσκευασία πολυτελείας.

Αυτό στο κοσμηματοπωλείο Themelidis Jewels το γνωρίζουν από πρώτο χέρι, καθώς από το 1974 κατασκευάζουν βαπτιστικούς σταυρούς κάθε τύπου, για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό νονό/νονά. Στο κατάστημα τους θα βρείτε μεγάλη συλλογή τόσο από χρυσούς εώς και λευκόχρυσους σταυρούς βάπτισης. Επιλογές με διαμάντια και ημιπολύτιμους λίθους, μέχρι κλασικούς σταυρούς με διαχρονική αξία και αισθητική. Κυριότερα κριτήρια για την κατάλληλη επιλογή, αποτελούν το φύλλο του νεογέννητου καθώς και το ποσό που διατίθεται για την εύρεση του κατάλληλου σχεδίου.

Βαπτιστικοί Σταυροί Για Κορίτσι

Οι γυναικείοι σταυροί βάπτισης, μπορούν να αποτελέσουν ένα αγαπημένο κολιέ που δεν θα αποχωριστεί μια γυναίκα από το λαιμό της μεγαλώνοντας. Προτείνουμε να μην διστάσετε να συνδυάσετε λαμπερές πέτρες στον βαπτιστικό σταυρό για κορίτσι. Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια είτε με διαμάντια και πολύτιμους λίθους, είτε με ζιργκόν για ένα πιο οικονομικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Καθοριστική είναι η επιλογή του χρώματος.

Ο κίτρινος χρυσός αποτελεί μια πιο διαχρονική επιλογή, καθώς ήταν, είναι, και θα συνεχίσει να είναι η κυρίαρχη επιλογή στις προτιμήσεις. Αναλόγως με την τεχνοτροπία του, ένας σταυρός μπορεί να είναι είτε γυαλιστερός, είτε ματ είτε με αμμοβολή. Από τα αγαπημένα σχέδια στην επιλογή ενός γυαλιστερού σταυρού αποτελεί το εξής σχέδιο.

likewomangr stavros vaptisis themelidis

Κατασκευασμένος στα 14 καράτια ο συγκεκριμένος σταυρός αναδυκνύει την πολυτέλεια που αποπνέει ο κίτρινος χρυσός, συνδυασμένος με ζιργκόν υψηλής ποιότητας για ένα εντυπωσιακό και οικονομικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη αγαπημένο σχέδιο για ένα elegant αποτέλεσμα είναι ο σταυρός από την καινούρια collection τους. Κατασκευασμένος από χρυσό 18 καρατίων, στολισμένος με διαμάντια και με ένα minimal design είναι ένα κόσμημα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

likewomangr stavros vaptisis themelidis 1

Δείτε το Προϊόν εδώ

Ο λευκόχρυσος, είναι μια ακόμη όμορφη λύση που μπορεί να αναδυχθεί σωστά σε αρκετά σχέδια. Η πρόταση τους σε λευκόχρυσο σταυρό, αποτελεί αδιαμφισβήτητα το παραπάνω σχέδιο. Οι ματ λεπτομέρειες, αναδυκνύουν ακόμη περισσότερο την γυαλάδα του λευκόχρυσου. Οι πέτρες είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να συμπληρώνουν το ιδιαίτερο αυτό σχέδιο, δίχως να τραβάνε όλο το βλέμμα επάνω τους

likewomangr stavros vaptisis themelidis 2

Δείτε το Προϊόν εδώ 

Μία μοντέρνα επιλογή, αποτελεί και ο δίχρωμος σταυρός που συνδυάζει τις αποχρώσεις του χρυσού και λευκόχρυσου δημιουργώντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι δύο αυτές αποχρώσεις, δένουν γλυκά μεταξύ τους. Ο συνδυασμός τους, αποτελεί πλέον ιδιαίτερη τάση μόδας και μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα σε κάθε ηλικία. Ένας πραγματικά μοντέρνο σχέδιo, το οποίο συνδυάζει την γυαλάδα από το χρυσό φινίρισμα, με την αντίθεση από το ματ λευκόχρυσο.

likewomangr stavros vaptisis themelidis 3

Δείτε το Προϊόν εδώ

Και επειδή όπως προαναφέραμε, επιθυμούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητιτικούς πνευματικούς γονείς, αν αδυνατείτε να καταλήξετε σε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο ,σας έχουν την λύση! Με την νέα τεχνοτροπία του εργαστηρίου κοσμημάτων τους, πλέον είναι εφικτή και η κατασκευή σταυρών διπλής όψεως. Είναι μια λύση 2 σε 1, καθώς μπορείτε να έχετε δύο εντελώς διαφορετικά σχέδια, συνδυασμένα στις δυο διαφορετικές όψεις. Μπορείτε να διαλέξετε αυτόν που σας αρέσει καλύτερα, μέσα από μια μεγάλη συλλογή σταυρών διπλής όψεως εντός του καταστήματος μας.

likewomangr stavros vaptisis themelidis 5

Δείτε το Προϊόν εδώ 

Ανδρικοί Βαπτιστικοί Σταυροί

Η υπόθεση της επιλογής του κατάλληλου σχεδίου, για τους ανδρικούς βαπτιστικούς σταυρούς, περιστρέφεται κυρίως γύρω από πιο κλασσικά σχέδια και διαχρονικά κοψίματα. Εξ’ορισμού, οι άνδρες φορούν πιο διακριτικά κοσμήματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ποικιλία. Ένα λιτό σχέδιο κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων, αποτελεί μια αδιαμφησβήτητη επιλογή. Ένα στιβαρό κόσμημα, με επιβλητικό και μοντέρνο σχεδιασμό χωρίς όμως να χάνεται το κλασικό στοιχείο. Ένας σταυρός-κόσμημα που μπορεί να φορεθεί και στην μετέπειτα ζωή ενός άνδρα, στολίζοντας πραγματικά τον λαιμό του.

Η κατηγορία ανδρικών σταυρών διπλής όψεως, είναι μια επιλογή ακόμη που σίγουρα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μία τεχνοτροπία που συναρπάζει, αφού  μπορείτε να συνδυάζεται με 2 διαφορετικούς σταυρούς σε μια μόνο αγορά! Ένα πανέμορφο σχέδιο αυτής της κατηγορίας. Στην μία όψη υπερισχύει το κίτρινο χρυσό, με ματ φινίρισμα και γυαλιστερές λεπτομέρειες από λευκόχρυσο, ενώ από την άλλη όψη του, το λευκόχρυσο είναι αυτό που τραβάει την προσοχή με μικρές λεπτομέρειες από κίτρινο χρυσό να ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό!

likewomangr stavros vaptisis themelidis 6

Δείτε το Προϊόν εδώ

Η επιλογή βαπτιστικού σταυρού είναι μια διαδικασία που απαιτεί σωστή έρευνα και σκέψη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε μια ενδεικτική συλλογή με σταυρούς βάπτισης με κάποια από τα σχέδια που διαθέτουμε στο εργαστήριο τους. Για οποιαδήποτε πληροφόρηση σχετικά με τα σχέδια και τις επιλογές, το έμπειρο προσωπικό τους παραμένει δίπλα σας, για να σας καθοδηγήσει σε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία της ζωής σας, προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή! Φυσικά, εντός του φυσικού καταστήματος μπορείτε να δείτε ακόμη μεγαλύτερη συλλογή με πάνω από 500 σχέδια σε ετοιμοπαράδοτους σταυρούς βάπτισης για αγόρια αλλά και κορίτσια, για να αποφασίσετε ποιο σχέδιο είναι κατάλληλο για εσάς και το νεογέννητο σας.

Το εργαστήριο τους ειδικεύεται ακόμη και στις πιο περίπλοκες κατασκευές κοσμημάτων. Για αυτό τον λόγο και παρέχει την δυνατότητα να σχεδιάζεται το σταυρό ή το κόσμημα που έχετε φανταστεί και εκείνοι θα το κατασκευάσουν για εσάς!

Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κοσμηματοπωλείο τους  για να βρείτε παρέα μια μοναδική επιλογή για αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας!

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED