Βαριέσαι το γυμναστήριο; Δες ποιο είναι το κόλπο που θα σε κάνει να ξεκινήσεις!

Πολλοί από εμάς δυσκολεύονται να παρακινήσουν τον εαυτό τους να αφήσουν τον καναπέ και να πάνε στο γυμναστήριο όταν ειναι μόνοι, και μπορει να πάνε εάν θα εχουν εναν φίλο μαζί τους. 
 
Μια νέα μελέτη λοιπόν αποκάλυψε ότι όπως ήταν αναμενόμενο, έχοντας για παρέα έναν φίλο είναι το κλειδί για να σηκωθούμε από τον καναπέ και να πάμε στο γυμναστήριο και να ασκηθούμε .

Για τη μελέτη, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen δημιούργησαν  ζεύγη συμμετεχόντων όπου η πρώτη ομάδα  είχαν ένα φίλο κατά την διάρκεια της άσκησης και η άλλη ομάδα ήταν μόνοι τους και πραγματοποιούσαν την κανονική ρουτίνα της άσκησης τους. 
Όπως αποδεικνύεται, η ομάδα με τους φίλους  έκατσε περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο  και δούλεψε σε υψηλότερη ένταση  από εκείνους που έκαναν το δικό τους πρόγραμμα. 

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι οι συμμετέχοντες  έκαναν  περισσότερα όταν οι  φίλοι τους πρόσφεραν συναισθηματική στήριξη και ενθάρρυνση.

Αρα λοιπόν φίλοι μου βρείτε και εσείς έναν φίλο σας και ξεκινήστε άσκηση για να παραμείνετε περισσότερο στο πρόγραμμα και να γυμναστείτε πιο δυνατά.
 
Επίσης και ένας προσωπικός γυμναστής εκτός ότι θα σας δώσει την συναισθηματική στήριξη και ενθάρρυνση που χρειάζεστε θα σας καθοδηγήσει ασφαλώς και πάνω στον δικό σας στόχο!
 
 14563410 103956173407600 3713580913571307698 n

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue