Βασιλική Μιλλούση: Έκανε baby shower ένα μήνα πριν γίνει μανούλα


5 Νοέ 2020

Ένα μήνα πριν φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα της, η Βασιλική Μιλλούση διοργάνωσε το καθιερωμένο baby shower μαζί με λίγες φίλες, την αδερφή και τη μαμά της. 

  Ήταν ένα ιδιαίτερα διαφορετικό baby shower καθώς αυτό δεν έγινε στο σπίτι, αλλά στο7TH Heaven salon στο Κολωνάκι, όπου όλα τα κορίτσια απόλαυσανυπηρεσίες ομορφιάς σε έναν σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, έκαναν spa manicure – pedicure και αφέθηκαν στα χέρια των έμπειρων κομμωτών.

Ο χώρος, που τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα έναντιτουκορωνοϊού, ήταν στολισμένος με πολύ όμορφα ροζ μπαλόνια σε όλες τις αποχρώσειςκαι τα κορίτσια απόλαυσαν cupcakes, λιχουδιές και finger food, ενώ έζησαν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν έσπασε ένα μπαλόνι η μικρή μέσα στην κοιλιά της Βασιλικής την κλώτσησε έντονα, η Βασιλική πετάχτηκε και όλα τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια και πειράγματα.

Στις φωτογραφίες μάλιστα που δημοσίευσε στο Instagram είδαμε την όμορφη αθλήτρια να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και να λάμπει από ευτυχία δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue