Βγαίνει και σε αυτοκόλλητο για το κούτελο …. “Απελπιστικά Διαθέσιμες”

Γράφει η Άννα Τσιάλτα

 

Τυχαίες συζητήσεις… σκέψεις φιλοσοφίες, που σκέφτεσαι ή και που αναρωτιέσαι.. που πάς; τι είσαι;πως την έχουν δεί; Και μιας και δεν μπορείς να μιλήσεις (λόγω δοντιών) σκέφτεσαι ένα εντιτόριαλ και γράφεις…

 

Γράφεις κάτι που βλέπεις..  γράφεις κάτι που είδες;  Γράφεις κάτι που σου κάνει εντύπωση και εμένα αυτές τις μέρες μου κάνει πολύ ενεργή εντύπωση οι Απελπιστικά διαθέσιμες .. Ναι φίλοι μου Υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες… ΝΑΙ είναι αλήθεια 

 Βέβαια υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες θα πει κανείς  και εγώ θα συμφωνήσω μαζί του λέγοντας ότι έτσι ακριβώς είναι

Ανταγωνισμός στο έπακρο..  συμπεριφορά χάλια και το σημαντικότερο προσπαθούν να βγάλουν ένα χαρακτήρα (πράμα θα το πώ)  που δεν είναι προκειμένου να κερδίσουν κάτι .. ακόμα και στην περίπτωση που εκείνος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει μόνο σέξ ..(υπάρχει και αυτή η κατηγορία είναι της μόδας βλέπεις το σέξ)

Υπάρχουν αυτές που θα συμφωνήσουν σε όλα ακόμα κι όταν παίρνουν ψίχουλα ..θα ήταν καλύτερο να είχες γεννηθεί κουκλίτσα μου περιστέρι.. 

Αυτές που πιστεύουν πως θα αλλάξει ο τυπάκος επειδή έτσι θέλει αυτή και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει αλλά δεν αλλάζει ο άνθρωπος αγάπη μου όσο κι αν πιστεύεις πως στο τέλος θα το εκτιμήσει και θα αλλάξει

Εύχονται και ελπίζουν πως αν βάλουν τον καλό τους εαυτό μπροστά θα τον κερδίσουν γιατί υπάρχει και αυτός ο απώτερος σκοπός..

Πόσο θα αντέξουν κανείς δεν ξέρει, αλλά και μόνο που μπήκαν στην τρύπα αυτή (κάτι από την τρύπα του όζοντος μου θυμίζει)  είναι άξιες για την υπομονή τους και την επιμονή τους!!

Υπάρχουν κι αυτές που θέλουν της άλλης τον άντρα γιατί ρε κοπελιά να διεκδικήσεις κάποιον που δεν είναι ελεύθερος; Γιατί να ανταγωνιστείς για να κερδίσεις κάτι που δεν είναι ελεύθερο;

Γιατί ανανταγωνίζεσαι έτσι ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό για να είσαι  δεύτερη; Ξοδεύεις χρόνο και όνειρα για κάποιον που δεν είναι καν διαθέσιμος για να κάνει όνειρα μαζί σου ..

Υπάρχουν κι αυτές όμως

Που δεν ανταγωνιστούν καμία γιατί απλά δεν τους αρέσει να είναι δεύτερες..

Υπάρχουν κι αυτές που δεν θέλουν να τις διαλέξει ο άλλος μετά από ψυχοφθόρα διαδικασία..

Υπάρχουν αυτές που σέβονται την ελευθερία του άλλου δεν αγωνίζονται για να κερδίσουν γιατί απλά σέβονται τις επιλογές του ..Και ξέρεις γιατί μωρή τσούλα;;;; Γιατί σέβονται πάνω από όλα τον εαυτό τους

Αν θέλει ας έρθει δίπλα τους από δική του επιλογή αν όχι δεν τρέχει κάτι, όλα καλά ! Δεν φοβούνται την μοναξιά ούτε την απόρριψη… Δεν παρακαλάνε… Δεν κυνηγάνε κάποιον, απλά έτσι για να αποδείξουν κάτι που δεν ισχύει..

Πάνω από όλα όμως το κάνει για εκείνη γιατί σέβεται την λέξη Γυναίκα αφού με αυτό γεννήθηκε … 

Δεν βρίσκει δικαιολογίες και ούτε προσπαθεί να σε πείσει για κάτι άλλο

Τελικά είναι ωραίο να είσαι Γυναίκα .. κάποια στιγμή όλοι το θυμούνται στην μνήμη τους και τις ψάχνουν .. τώρα άμα είσαι και λίγο μάγκας θα σου κάτσει !!

Το τραγουδάκι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ … σε όλες εκείνες τις Απελπιστικά Διαθέσιμες … (όταν ξυπνήσεις από το όνειρο άκουσε το καλή μου τσούλα καλό θα σου κάνει ) 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue