Βίκυ Λέανδρος: το κοριτσάκι με την απίστευτη φωνή μεγάλωσε και κοντεύει τα 70.


23 Αυγ 2017

Μπορεί να είναι σχεδόν 15 χρόνια νεότερη από την Νάνα Μούσχουρη, αλλά είναι εξ ίσου μεγάλη σταρ στην Ευρώπη. Η Βίκυ, το κοριτσάκι με την απίστευτη φωνή και τις εκατοντάδες επιτυχίες, μεγάλωσε και κοντεύει τα 70.

 

Αν έχετε γονείς ή συγγενείς άνω των 60 και τους ρωτήσετε για την Βίκυ και τα τραγούδια της, θα έχουν να σας πουν πολλά… και πιθανά να σας σιγοτραγουδήσουν μερικά. Η Βίκυ – που αργότερα έγινε Βίκυ Λέανδρος – όπως όλες οι σούπερ σταρ, είχε μια πολυτάραχη ζωή με επιτυχίες, αποτυχίες και σκάνδαλα……

i0.wp.com www.nikosonline.gr wp content uploads 2017 08 9cb2f7c07f4d35cccaa4a9ef45258b46 XL 1

Ήταν pop star πριν καν ανακαλυφθεί ο όρος pop star.

Το πρώτο της τραγούδι ηχογραφήθηκε στη Γερμανία και έγινε ευρύτερα γνωστή δύο χρόνια αργότερα (1967) με το L’Amour Est Bleu, με το οποίο συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Eurovision εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο και κερδίζοντας την 4η θέση. Το 1972 συμμετείχε στο διαγωνισμό για δεύτερη φορά, πάλι για λογαριασμό του Λουξεμβρούργου, και κέρδισε την 1η θέση με το τραγούδι Après Toi. Τραγούδι που έγραψε ο πατέρας της με το ψευδώνυμο Mario Panas και το οποίο πούλησε πάνω από 6 εκατομμύρια singles παγκοσμίως. Ακολούθησαν δεκάδες δίσκοι σε όλον τον πλανήτη. Από Ιαπωνία μέχρι Η.Π.Α και από Νότια Αφρική μέχρι σε όλη την Ευρώπη. Από Βολιβία και Κολομβία μέχρι Ισραήλ και από Καναδά μέχρι Μεξικό και Κορέα.

ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, VICKY LEANDROS, GERMANY, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΠ ΣΤΑΡ, nikosonline.gr

ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, VICKY LEANDROS, GERMANY, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΠ ΣΤΑΡ, nikosonline.gr

Ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που συνέβαινε με την Βίκυ. Όλα τα αγόρια ήταν ερωτευμένα μαζί της και όλα τα κορίτσια αντέγραφαν τα πάντα. Από τα ρούχα και το μακιγιάζ της μέχρι τις πόζες και τα μαλλιά της. Και άρχισαν τα κουτσομπολιά. Το μεγαλύτερο όλων ήταν ότι η Βίκυ είχε ερωτικές σχέσεις με τον πατέρα της. Σοκ! ….

 ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, VICKY LEANDROS, GERMANY, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΠ ΣΤΑΡ, nikosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue