Βίντεο: Πώς θα κάνεις την ανάποδη γαλλική πλεξούδα βήμα βήμα

Αν βαρέθηκες την κλασική γαλλική κοτσίδα, σου έχουμε την τέλεια εναλλακτική και πώς θα την πετύχεις βήμα βήμα.
Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη
 
Αν έχεις πάρει master στην κλασική γαλλική πλεξούδα ή τέλος πάντων την έχεις βαρεθεί, τότε τι θα έλεγες για μία φανταστική εναλλακτική; Ιδέες υπάρχουν πολλές αλλά εμείς εστιάσαμε στην ανάποδη γαλλική πλεξούδα η οποία καταλήγει σε έναν ψηλό κότσο και πιστεύουμε πως είναι τέλεια επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Φαντάσου, δηλαδή, να φοράς κι ένα floral φόρεμα!
 
Μετά από αρκετή έρευνα στο Youtube καταλήξαμε στην ανάποδη γαλλική πλεξούδα της blogger “Luxy Hair “, η οποία σου δείχνει βήμα βήμα πώς να την πετύχεις. Κι αν εσύ απλά… δεν το έχεις με τα χτενίσματα, τότε βάλε την καλύτερη σου φίλη ή τη μαμά σου. 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue