Βιταμίνη Ε: Οι ευεργετικές της ιδιότητες για υγιή μαλλιά!

Σήμερα θα μιλήσουμε για υγιή μαλλιά.

Όλες ασχολούμαστε με τα μαλλιά μας καθημερινά. Πως να είναι μαλακά, υγιή και λαμπερά. Τι χρώμα να τα βάψουμε, τι αλλαγή να τους κάνουμε. Είναι κάτι που ολοκληρώνει την εικόνα μας. Και η αλήθεια είναι ότι, εάν το κεφάλι μας δεν είναι όπως το θέλουμε, ότι και να συμπληρώσουμε από κάτω θα είμαστε δυσαρεστήμενες.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές τα αισθάνομαι ξηρά και αφυδατωμένα, εσείς το νιώθετε αυτό με τα δικά σας; 

Εάν ναι σας βρήκα την λύση:
Βιταμίνη Ε. Οι ευεργετικές ιδιότητές που έχει αυτή η βιταμίνη και κατ’ επέκταση το έλαιό της, είναι εξίσου ωφέλιμη για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών σας.

Εξάλλου, αρκετά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών περιέχουν κάποια ποσότητά βιταμίνης Ε και όπως γνωρίζετε όλες η συγκεκριμένη βιταμίνη χρησιμοποιείτε και στο πρόσωπο.

Γιατί όμως κάνει καλό στα μαλλιά:

-Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά
-Βοηθά στην καταπολέμηση της φθοράς της τρίχας
-Επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες
-Βελτιώνει την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.

Δεν έχετε λοιπόν και εσείς να συμβουλευτείτε τον δικό σας κομμωτή ή κομμώτρια και να προμηθευτείτε ένα serum που να περιέχει βιταμίνη Ε ή να σας κάνουν αυτές τις ωραίες θεραπείες που κάνουν τα μαλλιά σαν μεταξένια!

Στην εφαρμογή είναι πανεύκολο, μετά από το ντους, όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμη βρεγμένα, βάλτε δύο σταγόνες από το serum στα χέρια σας και απλώστε το στα μαλλιά σας.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue