“Βότσαλα στην Λίμνη”

Οι σκέψεις μου συχνά πυκνά πέφτουν σαν βότσαλα στο νερό της λίμνης του μυαλού μου.

Αναταράσσουν την επιφάνεια και σχηματίζουν κύκλους. Ποτέ δεν είμαι σίγουρη πόσο βαθιά θα είναι η αναταραχή και πόσο μακρυά θα με πάνε οι κύκλοι μου.
Καμιά φορά ενώνονται με άλλους κύκλους από άλλο βότσαλο και τα σχήματα γίνονται πιο περίπλοκα. Παρατηρητής και συμμέτοχος στη διαδικασία αυτή και εγώ όσο και εσείς, αφήνομαι να ξαφνιάζομαι από τα ίδια μου τα λόγια.

Κάποιες φορές τα δικά σας βότσαλα και οι δικοί σας κύκλοι με πάνε σε τοπία διαφορετικά, ενδιαφέροντα που με τραβάνε σε άλλες σκέψεις, σε άλλα συναισθήματα. Όλα είναι καλοδεχούμενα.

Κάθε κείμενο και μια εικόνα, κάθε εικόνα και ένα συναίσθημα, κάθε συναίσθημα και ένα καινούργιο βότσαλο στη λίμνη μου .. και έτσι βοτσαλάκι βοτσαλάκι θα φτιάξουμε ένα καινούργιο μονοπάτι για να φτάσουμε εκεί που ο καθένας ποθεί.

Καλό δρόμο να έχουμε..

Κάλλι Λάσκαρη Life and relationship coach

* Επικοινωνήστε με την Κάλλι στο 6947265030 ή βρείτε τη στο facebook ως Kalli Laskari ή στην σελίδα της New Path

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue