Βουτιά από το ελικόπτερο στο βυθό

Το skydiving κατέληξε σε scuba diving. «Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που είναι καλύτερο από τις καταδύσεις στο Great Barrier Reef» , γράφει στην ανάρτησή του στο YouTube o Gulliver Page που είναι γνωστός κασκαντέρ.
 
Την απάντηση τη δίνει μέσα από το βίντεο που έχει τραβήξει ο ίδιος με τη βοήθεια συνεργατών του και τον δείχνει να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από ένα ελικόπτερο, να απελευθερώνει  το αλεξίπτωτό  ακριβώς πάνω από το νερό, να βουτά στη θάλασσα, να βρίσκει και να φορά τη μάσκα οξυγόνου στο βυθό και να συνεχίζει την εμπειρία του με κατάδυση στο Great Barrier Reef . Με μία λέξη έκανε Scuba Skydiving!
 
Πηγή: bizznews

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue